Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wp-danmark.dk/public_html/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100
Save the date : WordCamp Copenhagen, Denmark 2017

Save the date 27. - 28. maj 2017

City: Copenhagen
Venue: To be decided

Først og fremmest, skal du have mange tak for din deltagelse i eller interesse for WordCamp Denmark. 

WordCamp er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor vi samler hele det danske WP community til to dage med fokus på WordPress. 

De to dage bliver kun lige så gode som de deltagere der kommer - derfor opfordrer vi dig til, allerede nu, at sætte kryds i kalenderen og huske at sige det til alle du kender, som også har en interesse i WordPress.

---
IMG_3207

WordCamp Denmark 2016 epilog

Så fik vi WordCamp Denmark 2016 overstået. Som altid var det en fornøjelse at gennemføre og en endnu større fornøjelse at møde en masse nye mennesker, der også elsker WordPress.

DOKK1 i Aarhus
Vi har talt om det mange gange, og denne gang gjorde vi det. Vi afholdt WordCamp i Jylland. Nærmere betegnet Aarhus. Og for at det ikke skal være løgn i DOKK1, som jo er den sejeste lokalitet overhovedet. Den bliver svær at overgå for vores næste WordCamp og også for de mange andre WordCamps i verden.

Vi var også rigtig glade for at være der, og det fungerede rigtig godt. Der var ikke en finger at sætte på de tekniske muligheder og indretningen. Det var helt i top.

Antallet af deltagere

Til gengæld lå det lidt sløjt med deltagerantallet. Der var ca. 70 deltagere og selvom deltagerantallet ikke skal være det afgørende, så ser vi da gerne, at det ligger noget højere. Men det er ok. Det er fedt, at vi formodentlig fik nogle jyder til at dukke op, som ellers ikke vil komme, og københavnerne fik en tur til Jylland ud af det.

Live-streaming
Som en ret sej detalje, så havde Kåre sørget for at vi fik live-streamet alle oplæggene. Så du kunne sidde derhjemme og følge med. Måske var det derfor, der var færre deltagere. Spøg til side. Det var virkelig cool. Der er plads til nogle forbedringer, men de handler mest om, at sørge for at få en mikrofon i hånden på publikum, når de stiller et spørgsmål.

Afterparty
Vi er blevet meget bedre til at få organiseret en tur ud i byen om lørdagen. Denne gang tog vi på et lokalt marked i Aarhus og fik shawarma og specialøl. Ikke dårligt.

Næste WordCamp
Vi er selvfølgelig allerede i gang med at planlægge den næste WordCamp. Det bliver den 27. og 28. maj 2017. Vi ved ikke hvor endnu.

Skal du med?
Ja, det skal du selvfølgelig. Hvis du har bare det mindste at gøre med WordPress eller tænker på at få det, så er det den bedste og billigste måde, at blive klogere på alle aspekter af det at være tilstede på det store internet. Enten personligt eller for dine kunder. Selvfølgelig vil rygraden i det hele være WordPress, men vi kommer ogs rundt om sociale medier, SEO, skrivning, indhold, sikkerhed, effektivisering af arbejdsprocessor, kunderelationer og muligheder og meget andet. Og så det en fantastisk måde at møde andre personer, der på en eller anden måde bakser med det samme som dig.

Vær med til at skabe næste WordCamp
Uanset om du har været med før eller ej, så kan vi altid bruge nogle, der vil hjælpe med at organisere det. Vi er et lille team på 5-10 personer der planlægger og arrangerer begivenheden. Vi kan altid bruge lige dig og det er altid spændende at få et par friske, uspolerede øjne på tingene. Vi er frivillige, glade amatører, der bare prøver på at gøre den næste WordCamp bedre end den forrige og give deltagerne nogle gode oplevelser.

---

Foreningen WordCamp i Danmark
WordCamp i Danmark, har efterhånden vokset sig stor. Derfor blev der i 2015 i lynets hast oprettet en forening. Først og fremmest for at kunne håndtere de forpligtigelser vi stod med over for sponsorer, cateringfirmaer, venues osv. Men også for at sætte foreningen på demokratiske hænder, hvor fællesskabet er med til at bestemme retningen.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til WordPress gennem afholdelse af minimum en årlig WordCamp. Det støtter du ved at deltage i WordCamp, og du kan være med til at bestemme retningen endnu mere ved at stille op til bestyrelsen. 

Du er som deltager på WordCamp automatisk medlem af foreningen. Det er nemlig et medlemskontingent du betaler, når du deltager. 

Vi samles på SLACK: https://wpdk.slack.com/, hvor vi holder hinanden opdateret på WordCamp arbejdet. Slack er desværre invite-only, men send en mail til Mark, så får du hurtigst muligt en invitation.