Dagens hæder

Dagens hæder til WordPress kom fra et af de mest magtfulde web 2.0-steder, TechCrunch. TechCrunch er en af de mest læste blogs i verden, og sørme om ikke manden bag, Michael Arrington, bruger WordPress til det.

I dag offentliggjorde han sin liste over web 2.0-virksomheder, han ikke kunne leve uden. Og ja, du gættede rigtigt, WordPress var blandt de 15 virksomheder, han ikke kunne leve uden. Og det eneste blogværktøj, selvfølgelig.

Med andre ord: Hvis du vil starte en blog, kan du lige så godt blive her på stedet, og downloade verdens bedste system med det samme. Du får det helt gratis og på dansk.

6 tanker om "Dagens hæder"

 1. Lars K. Christensen

  Undskyld jeg drypper lidt malurt i bægeret.
  Jeg har overbevist min arbejdsplads om, at vi skal ha’ en blog. I min søgen efter den bedste software til formålet, fandt jeg WordPress. Det så godt ud. Selv om min baggrund er ASP og jeg ikke kender en dyt til PHP slog jeg til – hvor svært ku’ det være at installere?
  Installationen gik fint. Men det gør WP ikke. Kort sagt render jeg ustandselig ind i “serveren er ikke fundet” og blanke sider – f.eks. når jeg vil poste indlæg eller kommentarer. Nå, men heldigvis er det jo et aktivt community der står bag.
  Ind og søge i supportforum på wordpress.org. Fandt masser af beskrivelser af tilsvarende problemer – og løsningsforslag som at disable plugins eller rette i mine hjemmelavede temafiler. Nu har jeg altså bare en 100% standard-ud-af-boksen installation, uden plugins og med standard tema, så…..
  Af denne post: http://wordpress.org/support/topic/33847 fremgår det, at problemet er udbredt og har været det i 1½ år.
  Jeg vil ikke hakke på WP – tværtimod vil jeg vældig gerne bruge det. Men lige nu kan det åbenbart ikke lade sig gøre – øv 🙁

  Svar
 2. René Forfatter

  Det lyder mere som det velkendte problem med WP 2.0.5 vs. FastCGI, som Mark Jaquith undskylder for og selv laver pluginet “WordPress 2.0.5 Tuneup” for at udbedre. Kører I FastCGI?

  Forsøg dig med:

  1. Hent plugin
  2. Upload til /wp-content/plugins/
  3. Gå til /wp-admin/plugins.php
  4. Aktiver plugin ved navn “WordPress 2.0.5 Tuneup”

  Derefter skulle du gerne få din sidste fejlmeddelelse. Håber det virker, og så er jeg selvfølgelig ked af, at du ikke er helt tilfreds med WordPress. Giv det en chance, så skal nok komme til at elske det 🙂

  Ovenstående fejl er i øvrigt rettet i WordPress 2.0.6, som er sat til at blive udgivet den 12. januar 2007.

  Svar
 3. Lars K. Christensen

  Her sidder man i sin frustration og småbrokker sig – og mindre end en halv time senere er der en løsning på banen som virker!

  Respekt!

  Blot undrer det mig, at jeg ikke fandt den løsning på wordpress.org’s forum. Men nu vil jeg da selv lige gøre opmærksom på den der.

  Tusind tak for hjælpen – min tillid til WP er indtil videre genoprettet 🙂

  MVH Lars

  Svar
 4. Peter

  Faldt lige over denne side.

  Lækkert at se at nogen slår et slag for WP her i Danmark også. Jeg troede at de fleste var faldet for Ekstra Bladets blog og lignende mangelfulde alternativer.

  Keep up the good work! 🙂

  Svar
 5. Peter

  Ohh… jeg havde samme problem som Lars gennem lang tid, men faldt også over det plugin for godt 1 uge siden. Det gjorde at WP gik fra perfekt til uovertruffen efter min mening.

  WP er simpelthen bare for fedt og yderst scalerbart med alle de plugins, themes osv.

  For øvrigt oversætter jeg løbende det plugin der hedder FireStats for programmøreren. Det plugin vil jeg gerne slå et slag for her også.

  Så hvis i mangler et superfedt stats system til WP, så er det oversat til Dansk også. 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *