WordPress DK Meetup

Med den snarlige udgivelse af WordPress 2.1 kunne det måske være smart med en dag, hvor alle Danmarks mange glade WordPressere kunne mødes til fælles erfaringsudveksling og opdateringshygge. Den endelige udgivelse er planlagt til slutningen af januar (i øjeblikket er release candidate beta4 RC1 ude i test), så engang i februar, når eventuelle barselsproblemer er løst, kunne være oplagt.

Der er mange plugins derude, der er mange temaer derude, og der er mange nye ting i WP 2.1, som i værste fald kunne drille lidt ved opdatering. En session, hvor nogle af de WordPress-kyndige nørder kunne hjælpe vi mere hjælpeløse WordPress-nørder med eventuelle problemer, kunne derfor være en idé.

Under Blogforum 2006 havde vi en workshop/samtale om WordPress, hvor blandt andet Karin “Queen of Podcasts” Høgh foreslog et sådant møde. På daværende tidspunkt gav jeg udtryk for, at jeg hellere end gerne ville troppe op, men at jeg ikke har tid (eller evner, vil jeg tro) til at stå for den helt store organisering. Men til et meetup skal nærmest intet arrangeres – derfor tager jeg nu alligevel initiativ.

Er der nogen derude, der ligger inde med et rum og internetforbindelse til flere, der er villige til at huse et sådant arrangement? Ingen får penge for noget. Alle kommer for at lære og for at finde trøst når deres sider driller. Og er der nogen i heeele verden, der er interesseret i et sådant meetup?

Idéen er, at vi skal have så mange til at bruge WordPress som muligt, og at vi skal have så mange som muligt til at bruge den nyeste, bedste og mest sikre udgave af verdens bedste blogsystem. Det er derfor også for ikke-bloggere, som gerne vil have en hånd til at oprette en killer-blog i første hug. Det er også for bloggere, som gerne vil overføre deres blog fra et andet system. Det er alt i alt for alle, der efter sessionen gerne vil stå med en top-notch blog.

Tid
4. marts klokken 11:00?

Sted
Jubii A/S
Fabrikmestervej 10
Bygning 90
Holmen
1437 København K
Vis på kort

Deltagere
Følg med på WordPress DK Meetup.

Pris
De penge du evt. har i lommen.

Tilmelding
Foregår på WordPress DK Meetup (tilmelding er ikke nødvendig, men værdsættes).

I en nøddeskal: Idéer? Feedback? Interesse?

49 tanker om "WordPress DK Meetup"

 1. Pingback: Dansk WordPress Meetup i København

 2. René Forfatter

  @Lars & Knut: Lyder godt med nogle WP-kendere. Husk at informere alle de mennesker, som normalt vil hænge i røret søndag aften klokken 23:12 for at få hjælp. I kan spare en del supporttimer, hvis vi får alle med i første omgang 🙂

  @Henrik: Umiddelbart er jeg selv størst tilhænger af weekend – evt. lørdag den 24. eller søndag den 25 februar. Men jeg er åben for forslag. Vinterferie er desværre ikke et begreb i min verden, så det ville stadig være nødvendigt, at det blev et aftenarrangement i uge 7.

  Svar
 3. Lars K Jensen

  Weekenden den 24/25 februar kan jeg desværre ikke. Mutter fylder fem-nul 🙂

  Weekenden omkring den 10. marts tror jeg heller ikke, jeg kan. Men ellers tror jeg kalenderen er clean.

  Hvis det er noget, vi vil gøre noget mere ud af, kan vi jo lave en WordPressDK-kalender på Google Calendar, som andre kan følge med i?

  // Lars

  Svar
 4. Karin Høgh

  Så sker der noget 🙂 Jeg er med. Kan ikke love at skaffe gratis lokale. Men hvis nogen går på ITU og kan arrangere mødet, så ved jeg, at dér er trådløst net. Men det er jo ikke så centralt.

  Svar
 5. Karen

  God idé! Jeg vil også være med – og efter uge 7. Aften og weekender kun. (Tak for tippet, Karin!)
  Er der nogen der kan lokke ITU til at sponsorere lokaler? De græder over synlighed mm…

  Svar
 6. Pingback: ByteMe » Blog-arkiv » Kom til dansk WordPress-møde (+ ros til Kim og Kurt)

 7. René Forfatter

  Det lyder sgu godt med så stor opbakning allerede. Og selvfølgelig tak til de af jer, der har valgt blogge om arrangementet.

  Jeg har optrettet en gruppe på Meetup kaldet “WordPress DK Meetup” (RSS). Det fandt jeg ret passende 😉

  Meld også jeres ankomst der, så der kommer en kende struktur på arrangementet, og så vi har et centralt sted at arrangere noget igen en anden gang.

  Jeg har anført den 25. februar som dato, men det er selvfølgelig stadig kun midlertidigt. Jeg vil nu engang også noget så hjertens gerne have Lars med 🙂

  Svar
 8. Lars K Jensen

  Hvis absolut intet andet kan lade sig gøre, kan jeg *måske* presse den 25. ind… men en anden weekend vil så absolut være at foretrække for mig 😉

  // Lars

  Svar
 9. René Forfatter

  @Lars: Jeg har lige taget et kig i forårets koncertprogram, og jeg kan se, at jeg også kan forventes at være en forbandet grim og ildelugtende stodder søndag den 25. februar.

  WordPress 2.0.x vil blive vedligeholdt til mindst 2010, så alle sikkerhedsrettelser vil stadig blive lavet til den serie også. Med andre ord gør det ikke noget, at der går over en måned fra udgivelse til WP 2.1 meetup.

  Derfor kaster jeg en ny midlertidig dato ud i æteren: Søndag den 4. marts. Tanker?

  @Jan: 440 kroner er selvfølgelig en pæn pose penge for en studerende, men måske I kunne lave en bil fra ni-tuss? En enkelt overnatning burde vi desuden være i stand til at finde ud af.

  Svar
 10. Mads Buch Stage

  Lyder spændende 🙂

  Jeg kan sandsynligvis godt lokke mit arbejdssted til at lægge lokaler til hvis det er?

  Vi ligger på Holmen og bus 66 der går fra bl.a. hovedbanen stopper næsten lige ved døren.

  Svar
 11. René Forfatter

  @Mads Christian: Du har selvfølgelig alt for ret i, at det ikke er muligt at finde en dato, hvor alle kan. Det skulle da være første gang i verdenshistorien. Går i øvrigt selv på CSS, men vil til enhver tid foretrække non-profit caféen Retro frem for lots-of-profit caféen Plan B – selv om det er et ganske lækkert sted 🙂

  @Mads Buch: Du har nu alle muligheder for at blive en helt. Gider du undersøge det nærmere? Gerne i morgen. Fredagsølsceancen er i øvrigt sikkert et ganske godt tidspunkt at foreslå den slags 😉

  @Karin: Rigtig god idé. Jeg har indkredset datoerne til weekender, hvor jeg kan. Med andre ord kun fire forskellige muligheder. Jeg vil dog gerne understrege, at den 4. marts er min klare favorit (i øjeblikket). Skynd jer at stemme.

  Svar
 12. Lars K Jensen

  Så er der stemt!

  Jeg kan — måske — den 18. marts, men indtil videre valgte jeg ikke at sætte kryds ud for den dag…

  Det er da smart det der Doodle. Tak for tippet, Karin! 😀

  // Lars

  Svar
 13. Mads Buch Stage

  Jeg har lige fået go af direktøren for at vi gerne vil lægge lokaler til 🙂

  Der vil være:
  – 2Mbit til deling
  – Kaffe/the/kakao ad libitum
  – Et eller andet spiseligt

  Så nu mangler der vidst bare en endelig dato 🙂

  Svar
 14. René Forfatter

  Fantastisk! Det er jo langt mere end vi kunne drømme om. Tusind tak for det, Mads. Og Mads’ direktør, selvfølgelig. Stik ham/hende et kram ved lejlighed, hvis I er til den slags. Ellers et godt og fast tryk i næven fra hele WordPress-folket.

  Hvad er adressen? Jeg kan lige så godt få det smidt ind i nærværende indlæg og i Meetup-gruppen med det samme.

  Svar
 15. Mads Buch Stage

  Adressen er:
  Jubii A/S
  Fabrikmestervej 10, Bygning 90, Holmen
  1437 København K

  Kommer man med det offentlige, så går bus 66, som bl.a. køre fra Christianshavn station og hoved banen, næsten lige til døren.

  Kommer man med bil, så er det en anelse mere besværligt, da det ikke er muligt at komme herud via Prinsessegade, den er spærret for gennemkørsel, så her skal man udenom via Kløvermarken.

  Svar
 16. Henrik Buchwald

  Jeg har lige været lidt væk men ser at meget er kommet på plads.
  @Mads godt fikset. Iøvrigt godt med et Dansk WP meetup.

  Jeg kommer som det ser ud pt.
  Jeg bor i Kolding – er der andre jyder der lige som jeg skal en tur over til Danmark? Og kunne vi lave noget fælles transport, eller mødes i toget, ligesom når man skal til fodoldt?

  Svar
 17. Pingback: Karin Høgh blogger om podcasting

 18. Abelone Glahn

  Tak for initiativet.
  Forslag til emner, JEG i hvertfald gerne vil have løst:
  – hvordan kan man få sit akismetspamfilter til at virke ?
  (efter at jeg har skiftet skin – forside og opsætning, virker spamfiltret ikke)
  – jeg fik et tip fra Peter Høvring om blog-nyhedsbrev, men jeg kan ikke få det til at virke
  http://subscribe2.wordpress.com/

  – kan nogen sætte os ind i widgets ?

  Abelone

  Svar
 19. Pingback: Abelone Glahn

 20. Pingback: WordPress DK meetup 2007 at K2 DK

 21. René Forfatter

  Vi pusler lidt med tanken om en omgang i Jylland i løbet af foråret/forsommeren. Men det bliver næsten helt sikkert i Ã…rhus for at få så mange med som muligt. Og så kan du jo bare hoppe på cyklen, hvis det er knapt med finanser 😉

  Svar
 22. Pingback: Wordpress DK Meetup - Mød andre Wordpress brugere live · omFlash();

 23. Pingback: WordPress 2.1 på dansk er klar at WordPress DK

 24. Carsten Riis

  Jeg vil meget gerne deltage.

  Jeg ved ikke om jeg kan bidrage til så meget, da jeg bare er “bruger” af wordpress og ikke helt har gennemskuet at lave eget tema endnu eller noget der ligner.

  At lære det ville være dejligt, så jeg kan lave noget som passer til netop mit site.

  Med venlig hilsen

  Carsten Riis

  Svar
 25. René Forfatter

  [quote comment=”159″]Jeg vil meget gerne deltage […] Jeg ved ikke om jeg kan bidrage til så meget[/quote]

  Det er en logisk ukorrekt sætning. Hvis du gerne vil deltage, bidrager du automatisk med noget 😉

  Jo flere, jo bedre. Og jeg vil faktisk sige jo flere, der ikke er WP-eksperter, jo bedre. Et meetup er et arrangement, hvor man møder op. Mere behøver man ikke. Det er lige nøjagtig en kende mere tilbagelænet end du normalt ville være i stand til at forestille dig. Vi skal bare hygge i vores egenskab af at have hørt om WordPress. Mere forventes der ikke, så inviter gerne nogle endnu mere uerfarne venner 🙂

  Svar
 26. Jan Lund Thomsen

  Jeg regner også med at kigge forbi.

  @Abelone: Jeg vil anbefale at du dropper Akismet og bruger SpamKarma 2 istedet. Jeg har kun gode erfaringer med den – den har bremset samtlige kommentarspams på mit site (2.878 styks pt.), uden en eneste falsk negativ.

  Til gengæld oplever jeg ind imellem at akismet lader spam komme igennem på andres blogs.

  Svar
 27. René Forfatter

  Godt at høre. Meld dig meget gerne til på WordPress DK Meetup. Jo flere der melder sig til der, jo nemmere er det at kontakte interesserede i fremtiden. Angiv også meget gerne din status på arrangementet den 4. marts.

  Jeg selv har ikke haft brug for SpamKarma2 efter Akismet kom på banen. Selv om Akismet har indfanget 2 “gode” kommentarer, og her og der lader et par stykker komme igennem til bedømmelseskøen, så er jeg yderst taknemmelig for, at den har nappet de 60.187 andre 🙂

  Svar
 28. Pingback: WordPress DK Meetup | Undertegnede

 29. Marlene Ladefoged

  Ja jeg har nettop ikke skrevet min webadresse, hvor jeg jo art lagt wordpress op. Jeg ville ønske, at jeg kunne få lidt info om systemet, hvad med et meeting i Ã…rhus…

  Svar
 30. René Forfatter

  Som skrevet lidt længere oppe regner vi med at arrangere noget i Ã…rhus om et par måneder, men hvis du ikke kan vente, er det bare om selv at tage fat. De eneste, der arrangerer den slags, er jo vi brugere, så dit initiativ er lige så godt som en andens 🙂

  Svar
 31. Lars K Jensen

  Hej Marlene

  Jeg arbejder pt. i det små med måske at få et Ã…rhus-meetup til at ske i Ã…rhus. Det bliver formentlig på Journalisthøjskolen, hvis det lykkedes.

  Planen, for mit vedkommende, er lidt at vente til Kbh-meetup’et er overstået og så evt. lave en udkast til “dagsorden” — altså hvad det kunne være en god idé at snakke om, ud fra hvad der blev snakket mest om på Kbh-mødet…

  // Lars

  Svar
 32. Mads

  Jeg vil meget gerne være med til at arrangere et meetup i Ã…rhus. Bar sig til, hvis der er brug for flere hænder i det jyske.

  /Mads.

  Svar
 33. Pingback: Ikke et ord om regnskab » Blog-arkiv » Jeg har valgt det rigtige blog-program

 34. Pingback: Eksponering » WordPress DK Meetup

 35. Pingback: Husk WordPress Meetup på søndag

 36. Mads

  Hej igen.

  Efter vi har hørt hvilken stor succes det var med meetup i Kbh, skal vi så ikke tage snakken op igen om et lignende arrangement i Ã…rhus/Jylland? Jeg vil gerne være med til at arrangere, og der er også andre der i denne tråd har skrevet at de ville arrangere.

  /Mads.

  Svar
 37. Pingback: WordPress meetup | Undertegnede

 38. Marcel Fuursted

  Sker der ikke sådan noget her mere? WordPress meetup lyder da for sjovt og jeg har desværre ikke haft fulgt set det før nu (snart halvandet år for sent, jeg ved det :-()

  Jeg vil ALDRIG bruge andet end WordPress til http://www.fuursted.net og har prøvet en masse plugins, som vi kan udveksle erfaringer omkring 🙂

  Bedste hilsner

  Marcel

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *