Bertel WordPresser

(via Overskrifts underskift)

Bertel Haarder har tidligere skrevet om sine oplevelser på Galateaekspeditionen og har også taget tiltag til bloggeriet hos Phillips blogbar.dk – en af WPDK’s allerbedste venner. Ifølge Overskrifts underskrift har Philip også haft en finger med i spillet på den nuværende blog, som – mere passende for en embedsblog – ligger på ministeriets egen side.

Og sørme om ikke Phillip har fået ham overtalt til at bruge WordPress 2.0.7 (endda med standard-tag-linjen “Endnu en WordPress-blog” – det er da smukt 😉 ). Det kommer selvfølgelig ikke bag på nogen, at Phillip som WordPress-elsker syntes at øjeblikkets bedste blogplatform var det eneste rigtige til en minister. Hvad der dog er spændende, er, at undervisningsministeren i det hele taget blogger. Det er fremsynethed, det er åbenhed og det er god karma! At det så oven i købet er via et open source-værktøj gør det kun så meget mere imponerende. Props til Bertel!

Bertels blog, som også denne udgave er blevet døbt, viser – blandt andet via det uformelle navn - at undervisningsministeren har fanget idéen med bloggeri i det hele taget. Billedet af ministeren med en frisbee understreger den afslappede stil. Men hvor langt går han?

Hans første indlæg handler om TV-Avisen, som uberettiget har leveret en velfærdskritik af regeringen. Bertel skriver:

Torsdag kom beklagelsen og berigtigelsen i TV-avisen. Tak og tillykke. Det svækker ikke, men styrker troværdigheden.

Det er menneskeligt at fejle. Det har jeg selv måttet sande i forbindelse med en regnefejl i ministeriet på gymnasieområdet. Fejl skal indrømmes og rettes – og derefter tilgives.

Det er lige efter bloggeriets abc. Ærlige meninger. Giv noget af dig selv i kommunikationen. Hov, kom jeg til at sige kommunikation? Der er lukket for kommentarer. Ikke efter blogger-abc’en. Bertel, åbn for kommentarer, åbn for kommunikationen, åbn for bloggens virkelige styrke. Og lev med, at der også kommer tåber forbi i ny og næ. Et par pings her og et trackback der, vil i øvrigt også kunne øge bloggens potentiale.

Og til sidst: Phillip, har du ikke mulighed for at lave pæne permalinks?

2 tanker om "Bertel WordPresser"

  1. Madzzoni

    … Dejligt at se at Open Source software også bliver brugt på ministerplan og at Bertel er på;-) – og at det så er WP gør det jo bare bedre!

    Jeg opdagede lige at avisen Dato også kører på WP – det falder jo meget godt i tråd med en gratis avis 😉

    //madzzoni

    Svar
  2. Pingback: Godt værktøj til folkeskolerne at shevy.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *