DR bruger også Community Server

På DR’s nye blogsamlingssted, hvor Harddiskens evigt bloggende Henrik Føhns er første bidragyder, bruger de betalingssoftwaren Community Server.

De benytter i forvejen WordPress til deres nyhedsværters blogs, så det er lidt spændende, at de i stedet er gået over til et mindre udbredt værktøj, som oven i købet koster penge. Support kan sagtens have noget med det at gøre, men måske der senere skal udvides med andet community-hejs? Er den (sjovt nok) nye version 2.1 af CS bare fantastisk meget bedre end tidligere? Softwaren er gratis for private brugere, så måske nogen har prøvet det?

Det ser i hvert fald spændende ud og deres betalingspolitik er ikke helt ulig Automattics! Desuden har de også en .org-side til præsentation og downloads og en .com-side til hostede løsninger. Her er der dog igen tale om (ret dyre) betalingsløsninger.

Nogen der kender Community Server?

(Kim Elmose fortalte at Harddisken endelig blogger)

En tanke om "DR bruger også Community Server"

  1. Pingback: Overskrifts underskrift » Harddisken tilbage på radioen - nu med live-weblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *