Ny aftale med dansk webhotel

WordPress DK indgik i går en aftale med Internet 123 om at samarbejde om udbredelsen af den danske version af WordPress.

Hvis du vil have en WordPress-blog på eget domæne, så er der al mulig grund til at gå forbi vores hostingside og trykke på linket til Internet 123. Hvis du opretter et webhotel hos dem via det link, støtter du WordPress DK. Desuden får du et webhotel, hvor der helt automatisk kan installeres WordPress 2.1 på dansk. På den måde bliver det lige så let at oprette en blog på eget domæne som på eksempelvis WordPress.com eller blogbar.dk.

Når du skal have eget domæne, er det selvfølgelig ikke gratis, men det er meget tæt på. Hos Internet 123 kan du for kun 9 kroner om måneden have dit eget domæne hos et selskab, der støtter op om WordPress – og som tilpasser deres løsninger efter at det eksempelvis er WordPress, der bliver brugt. Derfor kender både deres teknikere og deres support WordPress. Desuden giver de dig rent faktisk domænenavnet gratis, når du registrerer dig.

Tak til Internet 123 for et godt tilbud til det danske WordPress-community!

8 tanker om "Ny aftale med dansk webhotel"

 1. Mette Skov Rasmussen

  Jeg synes ikke rigtig der er mulighed for at klikke på “via dette link”. Jeg ville da ellers gerne støtte WordPress DK :/

  Nå, men jeg tilmelder mig nu og er spændt på hvad der så kommer ud af det. Og lige en opdatering… det koster 11,25,- kr pr mnd nu.

  Svar
 2. Flemming i Sydspanien

  Vi anvender Gigahost på anbefaling af WordPress, og jeg håber at WordPress får et økonomisk udbytte af det, selvom det ikke er mange penge det koster.
  Gigahost har fungeret fint i et par år nu.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *