WordPress 2.1.1 & 2.0.9 på dansk udgivet

Så er det igen blevet tid til opdateringer og med version 2.1 blev der to forskellige udgivelser at holde styr på. Hvis du er fresh, bør du bruge 2.1.1, men hvis du stadig har brug for plugins eller temaer, der ikke understøttes af 2.1-serien eller hvis din database eksempelvis ikke er ny nok, bør du opdatere til 2.0.9.

Opdatering sker som altid på følgende måde:

 1. Lav backup af både filer og database
 2. Deaktiver alle plugins (og skift evt. til standardtema)
 3. Hent den nyeste udgave
 4. Overskriv de gamle filer med den nye version
 5. Gå til dinblog.dk/wp-admin

Voila.

8 tanker om "WordPress 2.1.1 & 2.0.9 på dansk udgivet"

 1. Pingback: WordPress 2.1.1 og 2.9.0 på gaden

 2. Pingback: Mad world » Blog Archive » Wordpress 2.1.1 og 2.0.9 ude

 3. Karin Høgh

  Også Viola herfra

  Ingen problemer – nu er jeg spænd på, om en meget pudsig bug er forsvundet, Når jeg har villet podcaste fra min blog og sætte en enclosure-tag ind, har jeg ikke kunnet klikke og gemme i Explorer, – de sidste to gange har jeg så åbnet i Firefox – der var ingen problemer – en meget mærkelig bug.
  Hvis den ikke er rettet….tja, så er der noget til næste opdatering 🙂

  Svar
 4. René Forfatter

  Noget nyt fra dig, Karin? Kunne være meget fint at fortælle dem om problemet, hvis det ikke er rettet – det bliver jo ikke nødvendigvis opdaget af Matt Mullenweg, som er overraskende lo-fi i sine lydudsendelser.

  Svar
 5. Mark

  Hvordan lo-fi? Jeg har ikke lige hørt hans podcast’s endnu. Jeg troede, han var et php/mysql/apache osv. geni. Det skal dog siges, at jeg ikke har kunnet få hardcore kodning til at hænge med hans blogfrekvens og øvrige aktiviteter.

  Svar
 6. Karin Høgh

  Jeg kan desværre ikke tjekke det, før jeg igen smækker en enclosure-fil i – og det gør jeg først, når min næste podcast går i luften i næste måned.

  Men jeg skal nok melde tilbage, når det sker 🙂

  Svar
 7. René Forfatter

  @Mark: Jeg er sikker på, at han generelt er et af de mindst lo-fi mennesker i verden, men hans podcasts består af et link til en mp3-fil i et asides-indlæg. Hvis du læser kommentarerne til det indlæg, jeg linkede til, vil du også kunne se en storm af gode idéer til, hvordan han kan forbedre lyden. Hans podcasting er lo-fi, hans programmeringsevner sikkert ganske suveræne (men det forstår jeg mig ikke på, så jeg garanterer ikke noget).

  @Karin: Lyder godt 🙂

  Svar
 8. Mark

  @René: Ja, jeg var vist helt på piller. Lo-fi har jo intet med kodning at gøre. Og jeg har da vist endda læst i en af hans indlæg, at han selv var lidt utilfreds med lydkvaliteten.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *