Første vejledning

Så har jeg begået en vejledning om sider og undersider i WordPress. Jeg kunne også have kaldt det en guide eller tutorial, men landede på det gode danske ord vejledning. Jeg håber, der kommer flere med tiden. Både fra mig selv, men også gerne fra andre. Hvis man har bakset med et WordPress problem og fundet en løsning på det, så er det jo altid tilfredsstillende at kunne give denne viden videre. Vejledningen hedder kort og godt Sider og undersider og findes under Dokumentation.

En tanke om "Første vejledning"

  1. Hans Søndergaard

    Jeg ville ret gerne bruge WordPress som egentligt CMS, men er der nogen, der kan give mig en henvisning til, hvor man kan finde en komplet guide til, hvordan man bruger WordPress som CMS? Jeg har indtrykket af, at der er en del, der skal tweakes, og jeg vil gerne gøre det rigtigt fra starten.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *