Dansk Kontaktformular med SPAM kontrol

En kontaktformular er næsten altid et “must have plugin” til en WordPress-blog. Det gør det nemt for besøgende at kontakte websidens ejer – uden at denne er nødt til at blotlægge sin email-adresse på websiden, med farer for SPAM misbrug.

Bekæmp SPAM!Dog kan email-formularer også misbruges til SPAM, men benytter du Douglas A Karr’s opdaterede version af wp-contact-form (fra Ryan Duff) til WordPress, er du sikret mod misbrug fra SPAM-roboter, idet at afsenderen skal udfylde et lille regnestykke korrekt for at emailen afsendes fra websiden. Se Demo her.

Hent WP-Kontaktformular DK med SPAM Kontol herfra.

Installering og brug:

 1. Udpak .zip-filen
 2. Flyt mappen wp-contact-form til /wp-content/plugins/
 3. Aktivér plugin’et fra Kontrolpanel > Plugins
 4. Under Indstillinger vælg Contactform i undermenuen.
 5. Udfyld formularen med din email-adresse samt relevant data og tryk på Gem.

Kontaktformularen kan nu indsættes i indlæg og statiske sider med denne kode:
<!--contact form-->
eller ved at bruge knappen Insert Contact Form der nu fremtræder i din Tekst-Editor.

2 tanker om "Dansk Kontaktformular med SPAM kontrol"

 1. Mark

  Jeg er enig. En mailformular er et must. Lad mig i samme åndedrag nævne pxsmail. Den er måske helt sig så sikker mod spam som Douglas Karrs, men jeg bruger den, fordi den giver mulighed for at vælge flere modtagere (via dropdown-menu), hvilket jeg har haft brug for. Så hvis du har brug for det, så er pxsmail ret god. I øvrigt er den også baseret på Ryan Duffs originale mailform.

  Pxsmail er klartgjort til sprogversionering med get_text, så det vil jeg vil kikke på, snarest.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *