Tak til dem, der mødte op

Gårsdagens fremragende meetup gik over al forventning. Ikke nok med, at over 40 mennesker havde tilmeldt sig – langt størstedelen troppede rent faktisk op. Og det på trods af det ganske vederstyggelige tidspunkt.

Der skal derfor lyde en kæmpestor tak til alle dem, der kom. Det viste, at der rent faktisk er basis for et egentligt WordPress community, som vi selvfølgelig håber på, vil samle sig om WordPress DK. Desuden skal der lyde et ualmindeligt stort tak til Jubii, som både stod for nogle meget flotte rammer for arrangementet, og trakterede os dagen igennem. Meget imponerende. Tak, Jubii! Tak, Mads!

Følgende kommer til at ske inden for en overskuelig fremtid som følge af gårsdagens succes (tak, rare mennesker!):

 1. Der bliver snart afholdt meetup i Ã…rhus. Med næsten dundrende sikkerhed på Jounalisthøjskolen. Det meste er vist ved at være på plads, så vi skal vist bare have fundet en dato. Lars (som meget praktisk bor i Ã…rhus) og jeg snakker sammen om det snarest muligt og kommer derefter med info her på siden. Lad os håbe at vi ligeledes kan lokke en anden prominent Ã…rhus-WordPresser, Thomas Silkjær, med igen. De to herrer var en meget stor grund til, at gårsdagens arrangement blev SÃ… godt.
 2. Der bliver afholdt meetup igen i København. Tanken er at afholde et meetup umiddelbart efter hver stor opdatering, dvs. ca. hver tredje måned. Jeg synes at en søndag virkede fint til formålet, for det gav os lidt bedre tid end en hverdagsaften ville gøre. Sceancen varede ca. seks timer! Næste meetup kan derfor forventes at finde sted søndag den 29. april eller søndag den 6. maj, da WordPress 2.2 forventes udgivet den 23. april. Nogle efterlyste bare en lillebittetiny struktur eller et mindre oplæg. Struktur og planlægning af den slags er mod mine ønsker, men et kort oplæg kunne være superfedt. Jeg tænker umiddelbart på, at vi kunne få en til at fortælle lidt om pingbacks og trackbacks. Eventuelt også et meget kort oplæg om tagging, da det forhåbentlig bliver en del af WordPresskernen i version 2.2.
 3. Så snart jeg får tid, får jeg oversat og uploadet bbPress på dansk til download for masserne. Desuden installerer jeg det her på siden, så vi har et sted at samles og dele vores viden. Et løfte jeg i øvrigt har underholdt med offentligt siden den 26. maj 2005. Det holder jeg stadig fast i 🙂

De, der slet ikke kan få nok, (eller ikke var der) kan se billeder på 23 og på Flickr og læse om arrangementet hos eksempelvis Lisa Risager, Mardahl, Eksponering, Podblog, Undertegnede, Mark, OrdPress, Maltesen og Webmercial.

Igen: Tusind tak, allesammen!

9 tanker om "Tak til dem, der mødte op"

 1. Karin Høgh

  Jamen igen tak herfra, René.

  Og så ved jeg ikke, hvad der gik af mig, jeg gik hjem og brugte et par nattetimer på at opgradere til 2.1.1. – ingen problemer umiddelbart, men er der noget med, at den er ligefrem farlig?? Det har jeg hørt. Hvad kan jeg gøre for at sikre mig – uden at skulle “nedgradere”?

  Svar
 2. hanne

  Selvtak & rigtig mange tak for et virkeligt udbytterigt arrangement med good vibrations og inspirations.

  Jeg fik løst alle mine problemer – jeg mangler bare at lægge de sidste løsninger ind på min side (-:

  Næste møde bliver en høj prioritet for mig.

  Svar
 3. Jesper Madsen

  Hej Rene og alle andre WP-freaks!
  Det var en fed dag – og en stor tak til jer, der arrangerede det – og til de erfarne, der hjalp os andre. Jeg fik opgraderet Galilei (som p.t. slet ikke bruges som blog, men nok mere er en hybrid) og nu forsøger jeg forgæves at få en ny op at køre hos samme udbyder, men den nægter at give mig adgang til databasen og kan derfor ikke lave tabeller. Meget mystisk. Det plejer jo at være så nemt at sætte WP op!

  Og mht søndag d.4: Jeg synes også at formen/anarkiet fungerede fint, men måske ville 3-4 temaer/ressourcepersoner fordelt ved nogle borde være en god idé, så kunne man nemmere finde sammen om noget. Men ellers ikke noget med oplæg og struktur.

  Glæder mig til det næste meetup!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *