Plugins

Selv om vi her på stedet forsøger at finde lidt tid til at oversætte plugins nu og da, er det stadig især de engelsksprogede plugins, der fylder noget i danske installationer også. Indtil nu har henholdsvis wp-plugins.org og wp-plugins.net været de to steder, hvor der var en lille smule samling på de tusinder af plugins, der er derude i blogland, men nu har moderskibet lanceret deres helt eget centrale system.

Det åbner for en af de mest efterspurgte funktioner i WordPress: Automatiske opdateringer af plugins. I første omgang sikkert blot en besked om, at der er opdateringer, der kan hentes, men med tiden kunne man jo sagtens håbe på, at der indbygges en simpel klik-og-opdater-knap. En funktion, jeg er meget sikker på, kommer inden længe, for diskussionen om, hvordan det bedst gøres, er i fuld gang blandt udviklerne.

Mon ikke vi også snart kan finde Thomastemabrowser/extend/themes/? Det ville da være det eneste logiske, nu da downloads, dokumentation, supportforum, planet, plugins m.m. allerede er samlet under wp.org. Og det ville i det hele taget langt om længe minimere forvirringen om, hvor man kan finde WordPress-ting. Tænk sig om man en dag kunne minimere sin WP-blogroll til kun at indeholde wordpress.org og wordpress.dk (+ selvfølgelig en tips-og-tricks-blogroll med ordpress.dk, bloggingpro.com osv.). Thomas?

4 tanker om "Plugins"

 1. Mark

  Det kunne være ganske fint med lidt samling på tingene. Personligt kan jeg da godt se, at jeg været ret til grin, når jeg har kikket efter plugins i codex’et. Det virkede bare som det mest logiske for mig.

  Hvis opdateringen af plugins, men også WP selv, kunne smidiggøres, så ville jeg da sige ja tak.

  Svar
 2. René Forfatter

  Det er også en del af snakken, men jeg tror nu, at plugins er det eneste realistiske i et godt stykke tid. Og ja, lidt til grin 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *