Send e-mail til dine brugere

Nogle gange kan det være en fin idé at gøre sine brugere opmærksomme på et nyt indlæg – eller i det hele taget kan det være rart at kunne sende e-mails ud til alle brugere direkte fra WordPress. Og især muligheden for kun at sende til nogle med bestemte roller. Med pluginet “Email Users” bliver det muligt.

Jeg har lige oversat det til dansk for Connecta, som skulle bruge det i forbindelse med et af deres projekter. Selv om jeg lod dem betale for mine ydelser, var de mere end glade for at lade mig dele det her, så nu ligger det klar til alles brug.

Samtidig installerede jeg det her på bloggen, for det lader til at være et rigtig godt værktøj. Jeg har tænkt mig at sende en info-mail om dette indlæg til de andre administratorer, så hvis du har modtaget en e-mail om dette indlæg og bare har meldt dig som bruger på forumet, undskylder jeg mange gange 🙂

Hvis du er administrator på WordPress DK og har modtaget sådan en e-mail, og din sidemand ikke har modtaget e-mailen, selv om han eller hun er bruger på forumet, så kan jeg garantere for, at det derimod et utroligt let værktøj at administrere…

2 tanker om "Send e-mail til dine brugere"

  1. René Forfatter

    Jeg ved ikke, om det findes til bbPress, men hvis du har integreret WordPress og bbPress har du jo samme brugerdatabase i begge dele, så der kan du jo sagtens bruge det fra WordPress.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *