Forum nede

Vores forum har været nede i … øhhh … nogle timer? Vi aner så absolut ikke hvorfor, men efter jeg først havde forsøgt mig med en kop te, et stykke kage og en bog i sofaen og set, at det ikke gjorde sagen bedre, legede jeg lidt med config-filen, og nu skulle vi være oppe at køre igen.

Det mærkelige er, at jeg ikke har leget med noget som helst i dag, så jeg er lidt forvirret. Hvis du har tiltusket dig adgang til vores config-fil og leget julemus: Props, baby! Men lad lige være en anden gang.

Hvis forumet igen driller, er du meget velkommen til lige at smide et hint via kontaktformularen eller som en kommentar her i tråden. Jeg kigger kun forbi en enkelt gang om dagen i øjeblikket. Og selvfølgelig tak til Mark for at have gjort mig opmærksom på det i denne omgang. Props til dig også.

Men nu: Spørg løs i forumet!

2 tanker om "Forum nede"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *