Stor tilfredshed med meetup

Tak de 10 af jer, der indtil videre har fundet 17 sekunder til at give vores seneste meetup karakter på Meetup.com. Vi ligger lige nu på karakteren 4,3/5,0, hvilket jo er fantastisk godt – og kun lidt under første meetups gennemsnitskarakter på 4,42.

Hvis du endnu ikke har givet karakter, så gør det meget gerne, og skriv også meget gerne en kort kommentar derinde, så nytilkommere kan se, hvad I synes om de tidligere udgaver. Hvis du på den anden side ikke har været med endnu, så husk at komme med næste gang. Vi er godt selskab.

En tanke om "Stor tilfredshed med meetup"

  1. Jesper

    Det var en sand fornøjelse, og beviste at WordPress-brugere ikke blot er klogere end de fleste – men også venligere og rarere 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *