Bruger nummer 250 nærmer sig

Så er vi snart 250 brugere i forumet. Det er jo også en slik. Selv om det måske varer et par måneder før vi rammer det tilnærmelsesvis runde tal, vil jeg hermed udlove en WordPress-t-shirt til bruger nummer 250. Den er i størrelse large, men klæder enhver uanset korpusstørrelse. Det er jo WordPress. Og så er den rød.

Dann fra dape.dk skal også have en t-shirt. “Hvorfor Dann?” spørger du så nok. Det skal jeg sige dig. Som den eneste oprettede han en profil på forumet den 3. august 2007. På treårsdagen for min første oversættelse af WordPress. Det er sgu stilet. Derudover må I meget gerne tage et ekstra kig på hans spørgsmål, som nok er lige nørdet nok for de fleste af os. Derfor får han også en t-shirt, som er en kende mere nørdet – sponsoreret af hedengangne nerd-o-rama. Som FAlbum-mand, regner jeg med, at Dann tager billede af sig selv med t-shirten på, så I kan se, hvad jeg taler om.

Hvordan gik det egentlig med bruger nummer 100,  Signe? Lisa lovede at hjælpe hende med noget tematilpasning, og det ser jo godt ud derovre hos Vendbar.dk. Har Signe selv klaret det, eller har Lisa været på arbejde?

3 tanker om "Bruger nummer 250 nærmer sig"

  1. René Forfatter

    The perfect way. Godt gået begge to og tak for hjælpen, Lisa. Det er sgu dejligt nemt at lave konkurrencer, hvor jeg giver andre væk som præmie 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *