Interview med René (Mr. WordPress DK)

Seneste udgave af podcasten BlogMagasinet er et interview med René Clausen Nielsen, også kendt som hjernen bag den danske oversættelse af WordPress. Det handler bl.a. om WordPress DK, men også mere generelt om blogging, bl.a. politikerblogs og betalt blogging. Det er klart en lyt værd, René har nogle ganske interessante ting at sige.

7 tanker om "Interview med René (Mr. WordPress DK)"

 1. René

  Og her gik jeg og troede, at ingen ville lægge mærke til det, hvis bare jeg holdt min kæft. Well well, måske jeg skulle lave et lille skriv om det på min egen side så…

  Svar
 2. Pingback: shevy.dk » Over-Renéksponering

 3. Lars K Jensen

  Total mr famous!

  Vil bare lige sige, at jeg har givet René hånden!

  …you heard me!

  // Lars

  Godt at se, at podcast-verdenen har fået øjnene op for den sande kvalitet, der udgør vores samfunds stensolide back-bone! RCN!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *