WordPress DK Meetup 2.3

Så skal vi til det igen. Med udgivelsen af WordPress 2.3 på mandag, den 24. september, er det igen tid til et meetup. For at nytilkomne skal føle sig dejligt velkomne, vil jeg igen kort fortælle lidt om, hvad et meetup er. De af jer der har været med før, kan scrolle ned til næste overskrift.

Hvad er et meetup?

Et meetup er et møde blandt mennesker, der har lyst til at hyggesnakke lidt om samme emne. I vores tilfælde er det blogging og WordPress, der er omdrejningspunktet. Selv om meetups normalt bare er en sludder over en kop kaffe på en café, så vælger vi at gøre en del mere praksisorienteret. Vi indbyder nemlig ALLE til at tage deresbærbare med, så vi kan hjælpe hinanden med at nørkle med lidt WordPress. Det er er derfor den oplagte mulighed for nytilkommere, hvis de vil have hjælp med at installere en blog på eget domæne, får lidt at vide om, hvordan man bedst bruger sin blog på wordpress.com eller lignende. Samtidig er det oplagt for de mere erfarne at få nogle fif til nye plugins og lignende. Udover selvfølgelig at opleve glæden ved at hjælpe andre i gang med bloggeriet.

Dybest set er et Meetup i WordPress DK-regi lig med en hyggelig dag med kaffe og masser af hjælp, hvis man har brug for det. Og ja, selvfølgelig er det gratis: WordPress er gratis. Hjælpen er gratis. Hyggen er gratis. Og de to foregående gange har kaffen endda også været det!

Praktisk

Igen er det helt op til communitiet, hvor og hvornår det afholdes. Mit forslag til dato kan sagtens laves om, men jeg var igen sidste gang glad for, at det var en søndag, så det lægger jeg op til igen. Desuden er nogle dages test af den nye version god at have, før vi alle skal opdatere. Derfor foreslår jeg, at det bliver søndag den 7. oktober omkring klokken 11:00. Så er der to uger til test af den nye version (og dermed op til to uger til rådighed for mig til at få den oversat).

Da der ikke er forbadet lang tid til, kunne det være MEGET lækkert med nogle forslag til, hvor vi kan holde det. Tag derfor fat i din arbejdsplads og spørg, om de har et lokale, noget kaffe og et bredt stykke internet (gerne wi-fi, tak), vi kan få lov til at låne. Vi giver god karma og venlig omtale til gengæld.

Oplæg

Sidste gang var der ingen der meldte sig til at holde et oplæg, men da musikken først spillede, tog Karin Høgh sagen i egen hånd og hold et rigtig fint oplæg om podcasting. Vi vil meget gerne igen have et oplæg af en eller anden art. Om det er på 7, 27 eller 57 minutter er underordnet. Det er under yderst afslappede forhold og det skal bare handle om blogging af en art. Please?

Tilmelding

Tilmelding foregår igen på vores gruppe på Meetup, så skynd dig at løbe den vej. Hvis du ikke lige får dig tilmeldt inden meetuppet, skal du dog ikke holde dig væk. Alle er velkomne!

Vi skal

 • Finde et tidspunkt (foreløbigt 07/10/07 11:00)
 • Finde et sted
 • Finde en oplægsholder

Byd ind!

6 tanker om "WordPress DK Meetup 2.3"

 1. Karin Høgh

  Oplæg kan det ikke kaldes, men jeg kunne godt tænke mig, at der var én (dig, René) der brugte en halv time på at holde os i hånden, mens vi tager back up og opgraderer til den nye version.

  Jeg glemmer selv fra gang til gang, hvordan man gr, og hvor nemt det egentlig er.

  Men med sådan en “plenum-upgrade” (nyt ord) kunne det jo være, at jeg/og flere blev klædt på til at gøre det selv en anden gang.

  How about it?

  Svar
 2. René Forfatter

  Det kan vi da sagtens finde ud af. Dog vil jeg stadig gerne, at nogen holder et oplæg, giver os en intro til et eller andet, eller lignende.

  Men en gruppeopdatering kan sagtens være en fast del af vores meetups. God idé.

  Svar
 3. Frederikke

  Nå men jeg er sådan en – efter langt tilløb – der forsøger mig ud i WordPress på eget domæne her en af dagene.

  Hvis det nu ender i hat og briller, kan jeg så deltage, så en og anden kan rede trådene ud for mig og i så fald hvad skal jeg medbringe?

  Noget helt andet… vil jeg kunne få lavet en side i WordPress tilsvarende min nuværende i forhold til opsætning?

  Svar
 4. Pingback: Webgrrls DK

 5. Pingback: WordPress DK » Blogarkiv » WordPress 2.3 på dansk

 6. René Forfatter

  @Frederikke: Lige meget hvad, synes jeg da du skal møde op. Jeg er ret sikker på, at du vil få noget ud af det lige meget hvad. Og andre vil helt sikkert kunne få noget ud af dine erfaringer. Kom glad 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *