Lokaler til WordPress Meetup på søndag

Vi mangler stadig lokaler til meetupet på søndag. Eller, det vil sige, at vi sagtens kan finde lokaler, men mangler lokaler med wifi (eller en switch og en røvfuld kabler). Er der virkelig slet ingen, der kan lægge hus og netværk til? Nogen i nørdeverdenen må da have en god forbindelse til eksempelvis ITU?

Hvis vi ikke har fundet lokaler i løbet af i morgen, forhører jeg mig på nogle caféer, men jeg synes stadig, at andre løsninger kunne være langt federe. Vi skal nok finde et sted at være, men tag+wifi uden at forstyrre 50 andre mennesker er stadig førsteprioritet.

9 tanker om "Lokaler til WordPress Meetup på søndag"

 1. Fembakker

  Dejligt med et negativt ladet ord som “nørdeverdenen”. Det giver da helt sikkert folk lyst til at lægge hus til. Kan nyheder ikke bare forekommer neutralt, og så kan din definition på en nørd fremstå andetsteds?

  Svar
 2. Mark

  Nørd er bestemt ikke negativt ladet i mit univers.

  Ang. lokaler så har jeg gratis adgang til en hel verden af lokaler, men desværre er der ikke wifi og den netadgang, der er, er til at græde over. Det gør jeg dagligt.

  Svar
 3. Jesperodde

  Hej!

  Har vi stadig ikke lokaler? Jeg er ved at planlægge min weekend, men må vel med sorg i sinde regne med, at det er aflyst? Har desværre ikke lokaler til rådighed selv.
  Jesper

  Svar
 4. René Forfatter

  @Fembakker: Nu da du vælger at stikke snuden frem, så vil jeg da ikke afstå fra at give den et koket rap. Det hører sig lissom til.

  1. Neutrale nyheder
  Say what? Hvornår blev det ønskede format for en blog neutralitet? Jeg skriver en blog og har opbygget et univers omkring WordPress her, hvor jeg siden sidens fødsel har skrevet i et alt andet end formelt sprog. Som du vil kunne se af resten af indlægget. Så nej, hvis neutralitet ønskes, er du kommet til det forkerte sted.

  2. Definition af nørd
  Jeg har ikke defineret “nørd” i denne omgang, men det har jeg for nyligt en slags gjort andetsteds. Som efterspurgt. Læg dog venligst igen mærke til den lidt uformelle og kvasiironiske tone. Tak.

  3. Nørdeverdenen
  Det er egentlig her, du kommer til at se lidt dum ud. Stærke ord, jeg ved det, men jeg skal sige dig hvorfor.

  Når jeg i dette tilfælde omtaler nørdeverdenen, så taler jeg (som du kan se) om “vores verden”, dvs. mennesker, der møder op til et arrangement, jeg står for. Now what does that make me?

  Jeg har gennem nogle år oversat et stykke software og brugt en stor del af min fritid til at banke et site op om samme stykke software. Now what does that make me?

  Jeg arbejder til dagligt med at rådgive om opbygning af hjemmesider i et firma, der er dedikeret til digital rådgivning. Now what does that make me? Og hvilken verden bevæger jeg mig da i?

  Du kommer til at fremstå på en lidet heldig måde, idet der kun kan være tale om en af følgende to muligheder:

  i) Du tænker så lavt om et menneske, du aldrig har mødt (det er så mig), at du regner med, at jeg ikke ejer skyggen af selvindsigt, refleksion og takt.

  ii) Du mangler selv den fornødne evne til refleksion, empati, tolerance og takt, at hvis du ved første øjekast finder noget, du selv ville have gjort anderledes, så skal vedkommende, der står bag, da nedgøres og/eller korrekses med det vuns.

  Uanset om i eller ii er den rette fortolkning, så kan jeg meget sikkert sige, at nej, der bliver ikke lavet noget om, fordi du synes det. I stedet vil jeg bare sige: “Geek is the new rock star”. Lev med det.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *