Heat maps og WordPress

Jeg ved godt, det er supertamt med sådan et simpelt link-til-et-andet-blogindlæg-blogindlæg, men jeg har skrevet et indlæg omkring heat maps (baseret på klik) og WordPress på min og Elmoses legeplads, onlineminds.dk.

Og der er jo ingen grund til at gentage sig, så jeg må spise jer af med et link (-:

Læs her hvordan du kan få et heat map til din WordPress-blog.

// Lars

4 tanker om "Heat maps og WordPress"

  1. peterhenrichsen

    Det ser da super spændende ud 🙂 Har lige installeret det, men har ikke fået nok klik ind til at forstå det helt endnu…men det er meget brugbart for mig, så jeg kan se hvilke af mine kulturreportager folk synes er spændende, og hvilke de ikke gider klikke på.

    Tusind tak for viden-delingen, stor respekt for den positive holdning folk har til hinanden herinde 🙂

    Mvh Peter

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *