WordPress er verdens bedste open source sociale netværks-cms

Det er da nu alligevel ikke så lidt, når man tager nogle af de andre systemer i betragtning. At WordPress er det bedste (open source) blogværktøj, tror jeg ikke, der hersker megen tvivl om, men nu har Packt Publishing kåret WordPress til det bedste open source sociale netværks-cms. Ikke overraskende var Drupal opfølger, men at det skulle være på en delt andenplads sammen med Elgg havde jeg ikke lige forudset. Anede slet ikke, at et var så populært (de er dog heller ikke blandt de fem kandidater til at vinde som det bedste open source cms). De to andre kandidater var i øvrigt LifeType (hed pLog før Amazon håndhævede deres copyright på navnet) og course management systemet Moodle.

En af grundene til, at WordPress vandt, var det meget entusiastiske community. Det er dig. Tillykke.

3 tanker om "WordPress er verdens bedste open source sociale netværks-cms"

 1. Mette

  Hej

  Jeg har lige et enkelt spørgsmål. Jeg har en blog ved en gratisavis (www.casaeriksen.urbanblog.dk), men vil gerne have lagt bloggen over på min egen hjemmeside.
  Jeg forsøgte at downloade en template inde ved wordpress, men istedet oprettede den bare mig med endnu en blog (www.casaeriksen.wordpress.com) og så er jeg jo lige vidt…
  Hvordan får jeg fat i selve skabelonen (templaten)…??

  Med venlig hilsen Mette

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *