Smugkig på den nye admin-del i WordPress 2.4

WordPress 2.4 er på trapperne, og allerede nu WordPress-folkene begyndt at inkludere en ny udgave af administrationsdelen i WordPress i de såkaldte “nightlies”, altså midlertidige alfa-udgaver af WordPress (seneste nightly = absolut seneste bleeding edge version af WordPress).

I den anledning skriver Weblog Tools Collection, at en gut har skabt en efterligning af den nye administrationsdel.

Et endnu bedre indblik får man dog i Tubetorials videogennemgang, der gennemgår den nye administration:

Umiddelbart ser det mest ud til at være en style-ændring, en lille ny feature er dog, at der er et lille tal ud for “Comments” i topmenuen, hvor man kan se, hvor mange kommentarer, der ligger til moderering.

Efter hvad jeg umiddelbart har set, er jeg ikke vildt imponeret over det nye design, men det er svært at vurdere, dels ud fra et så kort indtryk og fordi en del kan nå at ændre sig, inden WordPress 2.4 bliver sat endeligt fri.

/larskjensen

5 tanker om "Smugkig på den nye admin-del i WordPress 2.4"

 1. Søren

  Jeg ser frem til den nye version.
  Jeg håber dog det engang bliver nemmere at redigere kontrolpanelet fremover.
  Men et meget interessant tiltag fra udviklerne bag WordPress.

  Svar
 2. spiri

  Jeg synes faktisk at det ser ret godt ud. Det er mere friskt end det nuværende.

  Jeg synes i hvertfald det er bedre end det shuttle-projekt der har været tale om, selvom jeg også godt kunne lide det.

  Svar
 3. Ulf

  Jeg har det sjovt nok lige omvendt: jeg er rimeligt uimponeret over det nye design og kunne noget bedre lide shuttle. Jeg havde håbet på en ny version af administrationsdelen, ikke noget der føles som et nyt “skin”. Men jeg er på den anden side heller ikke ved at kaste op over det nye design.

  Svar
 4. René

  Det er langt fra blot et nyt skin. Der er også tale om ret væsentlige ændringer i brugervenligheden og placeringen af de forskellige funktioner og informationer. Jeg ser meget frem til det!

  Svar
 5. Lars K Jensen Forfatter

  Nu hvor jeg har siddet og leget lidt med en nightly udgave, kan jeg godt se, at det er mere end blot et nyt skin, men det fremgik ikke rigtig af videoen, som var mit eneste udgangspunkt, da jeg skrev indlægget 😉

  // Lars

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *