7 tanker om "WordPress “Most likely to succeed”"

 1. René

  To ting: WordPress vandt ikke, det gjorde Automattic, som er firmaet, der tjener millioner på wordpress.com, Akismet m.m. The Crunchies handler om at være god til at lave penge på gode produkter, ikke om at lave gode produkter.

  I samme åndedrag kunne man også nævne, at Toni Schneider blev stemt ind som “Best startup CEO”, så Automattic ser ud til at være et meget populært selskab blandt folk, der også interesserer sig for, om der er en ordentlig forretningsmodel blandt en startup.

  I øvrigt vandt Facebook hovedprisen.

  Svar
 2. Mark

  @René

  Tjener de virkelig så godt? Det er da glædeligt at høre, men jeg troede ikke, der var så gode penge i to (som udgangspunkt) gratisprodukter. Jeg ved godt, de tager penge for support og corporate-løsninger, men jeg indtryk af, at det bare hjulene til at løbe rundt. Jeg ved, at det koster boksen at få hjulene til at løbe rundt, men alligevel.

  Men uanset hvad, er det dem velundt at tjene penge på noget, som millioner har glæde af.

  Svar
 3. René

  @Mark: Matt er god for nogle hundrede millioner takket være Automattic.

  @spiri: Nej, der er overhovedet ingen tvivl om, at det var Automattic, der vandt. Det var dem, der var indstillet til prisen og vandt den. At man (Matt med flere) analyserer det som en sejr for WordPress er en helt anden sag. En sag som giver rigtig god mening. Automattic vandt HELT sikkert på grund af deres evne til at lave en forretning ud af WordPress. Men Automattic vandt. Ikke WordPress.

  Svar
 4. Mark

  @René

  Matt skriver det jo lige her:

  http://ma.tt/2008/01/act-two/

  Du må have adgang til insiderviden 😉

  Ingen tvivl om, at det er gået godt, men at det går så godt, ser man ikke hver dag. Og på så kort tid. På den anden side er produkterne jo fremragende, så …

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *