Se nyeste udgave af WordPress

Chris Johnston har for nyligt sat en demoblog op, som hver dag overskrives af den nyeste udgave af WordPress – det vil sige den version, der er under udvikling. Vi havde en overgang også sådan en her på stedet, men jeg gad ikke vedligeholde den. Nu behøver jeg ikke tænke over det længere 🙂

De af jer, der ikke kan vente med at se det nye administrationsinterface, har hermed alle muligheder. Efter nogle dage med idioter, der blev ved med at redirecte siden til deres egne, er der vist styr på det hele nu.

Log ind på wp.chrisjohnston.org/wp-admin
Brugernavn: admin
Kodeord: demo

6 tanker om "Se nyeste udgave af WordPress"

  1. Tine Müller

    Jeg var nysgerrig og registrerede mig og fik tilsendt nyt password og prøvede at logge ind uden held. Fik meddelelsen Invalid username og hans mailadresse virker ikke, da jeg ville gøre ham opmærksom på dette. Hvad gør jeg så? Er der nogen det er lykkedes for at logge ind?

    Svar
  2. Pingback: Se hvordan backend-designet på WordPress 2.5 ser ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *