WordPress 2.5 på dansk

Så gik det hverken værre eller bedre end at den officielle version kunne komme i luften. Jeg piller derfor med øjeblikkelig virkning udgaven her på sitet ned, så vores overeksponerede server kan få lidt luft.

Meget gik galt denne gang, men det er en version, der er værd at vente på. Husk at spørgsmål hører bedst hjemme i forumet.

Glad opdatering!

2 tanker om "WordPress 2.5 på dansk"

 1. HC

  Der er stadig kage i WordPress’ titel-til-postname/slug når der er danske bogstaver i titlen. Mit plugin “Slugger” fikser problemet. Hent det lige her.

  Svar
 2. Isak

  I første trin af femminuttersinstalleringen har jeg fundet en fejl: “Du kunne overveje at smutte forbi ReadMe-dokumentationen, hvis du har et par miutter ekstra på hånden.” Her er det selvfølgelig minutter, der er sket en tastefejl ved. Derudover er det vistnok sålunde, at tal under 12 skrives som talord? I så fald er der jo tale om en femminuttersinstallering og ikke en “5-minuttersinstallering”.

  I øvrigt et brandgodt arbejde!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *