Pluginanbefaling: WordPress Admin Bar

Jeg tænkte at jeg lige ville komme med en anbefaling, af et plugin jeg er blevet ret vild med på dte seneste. Det drejer sig om plugin’et WordPress Admin Bar. Det plugin’et gør, er at tiføje en form for værktøjslinje, som giver dig adgang til forskellige admin-funktioner, øverst på dit site. Det vil altså sige at du får adgang til admin-funktioner, selvom du ikke er i admindelen af WordPress.Det kan faktisk være ret praktisk.

Pugin’et er inspireret af den værktøjslinje som findes på WordPress.com, så hvis noget har prøvet at anvende denen service, kender de sikkert allerede til konceptet.

17 tanker om "Pluginanbefaling: WordPress Admin Bar"

 1. Simon

  Tak for tippet! Endnu et af de der plugins, man ikke vidste man manglede, men som man ikke vil undvære nu hvor man har det.

  Svar
 2. LeeVee

  Der findes et par andre plugins som også giver en menu i admin.
  Lighter Menus, admin-menus og WordPress Admin Bar.
  Den første køre fint sammen med wp 2.5.1
  Men har ikke lige testet de andre.

  Svar
 3. Henrik

  Jeg var så begejstret indtil jeg fandt ud af at dette plugin..

  Fjerne Galleri, Mediebiblotek tabs når man uploader billeder…
  Jeg kører 2.51 og dette er det eneste plugin, man kan tydeligt se den blåfarve for oven i “pop winduet” så jeg vil istedet anbefale et andet plugin der hedder “lighter-admin-drop-menus” det kan dog desværre ikke ses udefra ens blog, kun under Admin….

  Hvis nogen kan fikse denne bug så sig endelig til…

  Og ja alt virker når dette plugin De-aktiveres så ØV ØV ØV )-;

  Svar
 4. spiri Forfatter

  Jeg tror ikke helt jeg er med på hvad du mener Henrik? Jeg har ingen poblemer med upload. Plugin’et påvirker jo ikke admin-delen – eller det kan det selvfølgelig sættes til at gøre, men det kan jeg ikke se det helt store pointe i 🙂

  Svar
 5. Henrik

  Og jeg bruger default Theme…
  Kan simpelthen ikke forstå hvorfor den påvirker upload image funktionen?? er jo allerede dybt afhængig af dette plugin, men kan ikke leve med ikke at vælge billeder i galleri…så hvis nogen har et fiks..eller ideer til hvad jeg kan prøve så kom endelig med dem..

  Svar
 6. Henrik

  Ok du har ret, hvis jeg fjerner Admin Bar under Admin så virker det…
  Men det er da også lidt tosset ik? (-;

  Så har du to forskellige menu systemer til nøjagtige de samme funktioner…

  Svar
 7. spiri Forfatter

  Godt at du fik løst problemet. Det er jo faktisk en ret seriøs bug. Selvom jeg ikke kan se ideen i at have den i admin-delen er det jo nu engang en funktion der er indbygget, og detfor bør det jo ikke konflikte med andet :).

  Svar
 8. Henrik

  [quote comment=””]Godt at du fik løst problemet. Det er jo faktisk en ret seriøs bug. Selvom jeg ikke kan se ideen i at have den i admin-delen er det jo nu engang en funktion der er indbygget, og detfor bør det jo ikke konflikte med andet :).[/quote]

  Synes du ikke det er irriterende at skulle finde de samme ting i to forskellige menu systemer…

  Feks når du er på din hovedside er alt tilgængeligt med et klik..
  Men i Admin delen skal du klik-klik-klik for at opnå samme funktion )-;
  Eller bruger du en helt tredje Admin plugin…som den jeg nævnte før:
  “lighter-admin-drop-menus”

  Eneste problem igen ar forvirrrede brugere på min side der to forskellige Admin menuer når de skriver en ny blog.

  Svar
 9. Henrik

  Har rapporteret fejlen! og problemet er nu LØST!

  Læs her:

  If I enable the Admin Bar under administration the Gallery is missing se picture here:

  Fixed. Thanks for reporting!

  Svar
 10. spiri Forfatter

  [quote comment=”23009″]Synes du ikke det er irriterende at skulle finde de samme ting i to forskellige menu systemer…

  Feks når du er på din hovedside er alt tilgængeligt med et klik..
  Men i Admin delen skal du klik-klik-klik for at opnå samme funktion )-;
  Eller bruger du en helt tredje Admin plugin…som den jeg nævnte før:
  “lighter-admin-drop-menus”

  Eneste problem igen ar forvirrrede brugere på min side der to forskellige Admin menuer når de skriver en ny blog.[/quote]
  Næh, det har jeg såmænd ikke tænkt over 🙂

  Jeg er nok bare vant til admin-menu-systemet, og jeg bruger helt klart selve admin-delene mere end toolbaren. Den er lidt som en ekstra bonus 🙂

  Svar
 11. Henrik

  OFF TOPIC!

  Men kan ikke finde en Admin email adresse….

  Registrering til forum virker ikke…har prøvet at registrere mig i 2 uger nu…Kommer aldrig nogen email (Nej den ryger ikke i Spam 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *