Officielt tema-site

Efter at themes.wordpress.net blev lidt af en temakirkegård har der manglet et centralt sted at finde WordPress-temaer. For nogle dage siden offentliggjorde folkene bag WordPress så den officielle temaoversigt.

Sitet tilbyder dig to vigtige ting:

  1. Du kan være sikker på, at alle temaerne er udgivet under en GPL-kompatibel licens – ligesom WordPress. Det betyder meget kort og lidet koncist, at alle temaer må ændres, men alle ændringer også kun må udgives under en lignende licens. Den evige åbenhed. Du slipper også for skjulte reklamelinks m.m.
  2. I fremtiden kan du opdatere dine temaer lige så nemt som du nu kan opdatere dine plugins.

Der er kun 9 temaer på nuværende tidspunkt, men mon ikke det går med temaerne som det gik med plugins (2.535 lige nu)? Jeg tror det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *