Dansk oversættelse til WordPress MU 2.6 til test

WordPress MU logo

Du elsker formentlig allerede WordPress (engelsk, dansk), men elsker du også WordPress MU (multiuser)?

Hvis du gør, vil det sikkert glæde dig at høre, at der er en dansk oversættelse af den nye version 2.6 (WordPress og WordPress MU følger nu hinanden på versionsnumrene), som blev annonceret i forgårs, den 28. juli.

Den danske oversættelse er ikke 100% gennemtestet, så derfor er du meget velkommen til at kigge oversættelsen igennem for fejl – uanset om du implementerer den eller ej. Share the world :-)

Du kan hente oversættelsesfilerne her:

http://www.openmode.net/dev/wordpress/mu/2.6-da_DK/.

Begge filer skal placeres her i \wp-content\languages i din MU-installation.

Du kan bruge et program som Poedit til at redigere i .po-filen. Hver gang du gemmer din .po-fil opdateres .mo-filen, som er den fil, WordPress MU henter oversættelserne fra.

Hjælp
Indtil vi finder en supersmart måde at gøre det på, må du gerne lægge en kommentar, med de fejl/rettelser, du finder. Husk at skrive linienummeret :-)

Lidt fakta:
Jeg har lavet oversættelsen, fordi vi skal bruge den, når vores blogcommunity, nationen!blog bliver opgraderet til den nye version af WordPress MU.

Oversættelsen bygger på vores oversættelse til WordPress MU 1.5.1 (den vi kører på i skrivende stund — og som bygger på Jesper Laugesens oversættelse til WordPress MU 1.3.1) og Rene’s oversættelse af WordPress 2.6.

En tanke om "Dansk oversættelse til WordPress MU 2.6 til test"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *