Lille opdatering til oversættelsen af WordPress 2.7

Som mange af jer formentlig har gjort, har jeg også opdateret til WordPress 2.7.

Lige nu opdagede jeg desværre en lille svipser i oversættelsen, som jeg nok må tage på min kappe. På dit “dashboard”, eller på dansk “kontrolpanel”, står der under “Nye kommentarer” følgende:

Fra %navn% den %titel på indlæg%

Det er jo en fejl, der skal stå “til” i stedet for “den”. Jeg har uploadet nye sprogfiler med rettelsen. Det eneste du skal gøre er at højreklikke på de to link herunder, vælge “Gem destination som” eller “Save link as”, eller hvad det nu hedder i din browser og uploade dem til \wp-content\languages i din WordPress-installation. Piece of cake :-)

Her er de to filer, du skal bruge:

Når du har uploadet dem dertil, vil du opdage at fejlen på dit “dashboard” er rettet. Jeg skal selvfølgelig beklage fejlen.

Bemærk: Dette retter også “installeret” til “installerede” under “Plugins” i venstremenuen i administrationsinterfacet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *