Hjælp med at redde verden

Intet mindre.

WordPress støtter aktivt Social Actions‘ kampagne “Change the Web Challenge“, hvor de op- og udfordrer alle verdens udviklere til at finde på løsninger, der kan gøre det nemmere at tage aktiv handling og støtte gode formål på blandt andet blogs.

Social Actions er (måske væsentligst af alt) en sådan-hjælper-du-verden-søgemaskine. En database over måder at hjælpe på. Der er allerede lavet to WordPress-plugins, der understøttes af Social Actions. Det drejer sig om “Related Ways to Take Action” og “Possibly Related Classroom Projects“. Førstnævnte tager udgangspunkt i de ord, du skriver i dit indlæg og foreslår gode måder at støtte kampen mod omtalte problemer. Sidstnævte gør det samme blot kun med projekter fra DonorsChoose.org.

Hvis du har en god idé og undrer dig over, hvordan du smooth and simple skriver et WordPress-plugin, kan du tage et kig på hjælpesiden “Writing a Plugin“. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i et af de mere end 4.000 plugins, der allerede findes. Du har muligheden for at vinde 5.000 dollars (lov mig at give en del af præmien til et godt formål 😉 ).

Hvorfor vi ikke bruger det her på siden? Fordi jeg ikke kan få det til at virke fordi vores server ikke kører cURL? Suk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *