10.000 indlæg i vores supportforum!

Og så er det ikke engang løgn. Jeg har gået og ventet på en af de store runde i et stykke tid. Den første, der ramte en af de skarpe, blev dermed indlæggene. Men også antallet af emner runder snart et hjørne (pt. 1.961) og vi er 770 brugere. Det varer nok et stykke tid, før vi er 1.000, men det er nu alligevel en del (se mere forumstatistik).

Indlæg nr. 10.000 blev skrevet i går af Lea (ozon). Hun vil gerne have hjælp med pluginet Postie. Hjælp hende, så bliver I kendte! Agtig.

Det skal i hvert fald fejres. Det eneste jeg ligger inde med i øjeblikket, er dog nogle WordPress-t-shirts i størrelse L. Og alle er desværre i model herre. Heldigvis har jeg både røde og grønne. Jeg håber på at få fat i Lea, så hun kan få sådan en, selv om den måske ikke har superduper pasform (de passer i øvrigt fint til min ganske deforme krop).

Antallet er brugere er i øvrigt meget ny-opdateret. Jeg har i påsken fået slettet ca. 4.000 spambrugere, så tallet burde nu være ret eksakt. At der måske er røget nogle rigtige konti med i købet er bare ærgerligt. Jeg har slettet alle brugere, som aldrig har skrevet noget i forumet, og som er mere end to måneder gamle. Nyere konti uden indlæg er blevet gennemset, men nogle har så tilpas mærkelige e-mail-adresser og brugernavne, at jeg måske har troet, at det var spam. Too bad. Husk, at det er gratis at oprette en ny konto 🙂

Og til sidst, selvfølgelig: 10.000 tak for al den hjælp hele det danske WordPress-community bidrager med. Ikke blot i vores supportforum, men også i kommentarerne her på bloggen, på egne sites osv. osv. Især tak til Mark Gazel (mark), som har skrevet ikke færre end 1.492 indlæg i forumet. Det er vel at mærke 15 % af alle indlæg. Og nej, det er ikke fordi han kun stiller mange spørgsmål. Han svarer og han hjælper alle os, der hele tiden mangler svar (faktisk har han kun startet 46 tråde). Det er fucking sejt!

Tak, Mark! Tak, community!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *