Danske WordPress-udviklere

Vi har talt om det flere gange i supportforumet. Og blandt andet har vi løbende nogle indlæg, hvor professionelle udviklere efterspørges (senest her) eller professionelle brugere tilbyder deres arbejdskraft i supportforumet og dermed bruger det som salgsforum i stedet for supportforum. Det vil jeg meget gerne være fri for. Det er hovedsageligt tænkt som et sted, hvor man hjælper hinanden, fordi det er fedt at give noget tilbage til OpenSource-miljøet.

Derfor spørger jeg nu. Lige her. Hvem i Danmark laver sider i WordPress? Det behøver ikke at være udviklere, men så i hvert fald (web)bureauer, som tilbyder at lave websites i WordPress gennem eksterne kodere. Jeg laver en side med en oversigt, hvis vi får svar nok. Jeg vil gerne have følgende informationer (disclaimer: Første case herunder er min arbejdsgiver):

Firmanavn: Advice Digital Aps
Antal ansatte:
16
Hjemmeside: http://advicedigital.dk
Kontakt: René Clausen Nielsen, rcn@advicedigital.dk, +45 33 42 21 86
3 referencer: http://blog.udiverden.dk, http://wp-danmark.dk, http://www.digitaletanker.dk

Husk: Vi laver en oversigt over firmaer, der laver WordPress-løsninger. Ikke egentlig tilbudsgivning osv. Derfor ingen priser, max 3 referencer osv.

Almindelig og gratis hjælp er der masser af plads til i supportforumet (og små hints til hjemmekodere, der kan hjælpe for et par flasker vin eller lignende). Og så vil vi selvfølgelig også hjertens gerne have ansatte i de firmaer, der gerne vil med på listen, ind i supportforumet for at hjælpe nu og da. Gratis 🙂

67 tanker om "Danske WordPress-udviklere"

 1. LarsN

  Det lyder nu helt bestemt som en god idé med sådan en liste 🙂
  Jeg roder også selv med lidt wordpress designs i fritiden, dog kun one man show.

  Svar
  1. René Forfatter

   Referencerne på jeres forside er ikke kun WordPress-relaterede. Jeg skal bruge referencer på sites, I har lavet i WordPress.

   Svar
  1. Oliver Nielsen

   Hej Rene & co

   Jeg har skiftet navn, så hvis du vil være sød at rette min til:

   Firmanavn: WebMatros
   Antal ansatte: 1
   Hjemmeside: http://www.webmatros.dk
   Kontakt: Oliver Nielsen, info@webmatros.dk, +45 20 77 21 32
   3 referencer: http://bryllupskanalen.tv + http://www.charlottehyldgaard.dk + http://anderssondergaard.dk

   Så er du en knag;-)
   My recent post <a href="http://www.webmatros.dk/feeder/?FeederAction=clicked&amp;feed=Posts+%28RSS2%29&amp;seed=http%3A%2F%2Fhttp://www.webmatros.dk%2F2010%2Fgoogle-webmaster-tools%... Podcast 1: Google Webmaster Tools

   Svar
 • Annette Kongsmark

  Hvordan ændre jeg sprog, har to sites og den ene skal være på dansk, som netop nu er på engels og den anden er på dansk men skal være på svensk
  Ja lidt rodet men hjælp behøver jeg
  takker på forhånd
  annette

  Svar
  1. Thomas Clausen

   Kan du ikke smide nogle referencer på, så kan vi smide dig på listen (hvis de er kodet i WordPress, for jeg kan jo se at sort.dk er kodet i Typo3 🙂 )

   Svar
 • Mikkel Schmidt

  Hej

  VSI Group vil gerne med på listen, jeg kan dog se at det er et krav at være CVR registreret. Det er vi ikke da vi fungere som produktion og udviklingscenter og ligger i Thailand. Vores virksomhed er dog registreret som et Thailandsk BOI selskab hvilket svare til et A/S i Danmark. Jeg håber vi kan få lov at komme med på listen.

  Firmanavn: VSI Group
  Antal ansatte: 13 + Freelancere
  Hjemmeside: http://www.vsi-group.dk og http://www.vsi-group.asia
  kontakt: Mikkel Schmidt, ms@vsi-group.dk Tlf. 36990193
  Referencer: http://www.furndezign.com/ http://www.alittlebirdguesthouse.com/ http://www.havevisioner.dk/

  Svar
  1. Thomas Clausen

   Hej Mikkel

   Desværre er andre også blevet afvist på samme konto, så pt. ville det ikke være fair for dem, at inkludere jer på listen.

   Men vi kunne da overveje om ikke bureau-listen skal tage højde for folk som jer, der gør det godt fra udlandet. Eller folk som bare holder sig under de 50.000 kr./år de må tjene uden et CVR-nummer.

   Det kunne være vi skulle differentiere det, således at man kunne have de forskellige bureauer inddelt i med/uden CVR eller lignende.

   Jeg synes i hvert fald det er en god idé at tilgodese alle udviklere fuld-professionelle såvel som amatører eller udlandsdanskere.

   Svar
 • Flemming

  Synes umiddelbart at det er en god idé at have de mindre med, der ikke er momsregistrerede. Mange private har brug for hjælp til opsætning af et site, og WordPress er genialt til mindre sites, hvor budgettet ikke er til store bureauer.
  Samtidigt støtter jeg også idéen med en side med udenlandske firmaer/personer. Er selv bosiddende i Spanien, og laver WordPress sites herfra. Selskabet er juridisk korrekt registreret og der kan udskrives fakturaer til danske og udenlandske selskaber på normal vis. Den geografiske placering af virksomheden er mindre afgørende end det talte sprog – IMHO…

  Svar
 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *