WordPress er bedst til blogs

Som nævnt i seneste indlæg vil flere og flere gerne have professionel hjælp til at lave WordPress-blogs. Og i følge Computerworld er det nu, revolutionen sker. Flere danske virksomheder har i flere år benyttet WordPress (led selv på Socialsquares liste over virksomhedsblogs), men det lader til, at de blå firmaer nu også er med. Mange har fået øjnene op for, at fleksibiliteten i blogløsningerne i de store CMS’er simpelthen er utilstrækkelig.

I Computerworlds artikel “WordPress sikrer dialogen i danske virksomheder” siger Middelfart Sparekasses onlineansvarlig, Kristian Gren:

WordPress er rigtig godt, fordi det understøtter redaktørroller og brugerrettigheder, og det gjorde, at vi nemt kunne udlære kunderne i, hvordan de skulle bruge værktøjet. Det var super enkelt at komme i gang med og også relativt billigt – vi har haft nogle udviklere til at lave vores skins, men ellers har det ikke kostet noget nævneværdigt at komme i gang.

Jeg er meget enig. Og hvis man i virksomheden har nogle webfolk (herunder en designer) med bare en smule tid på hånden, kan man såmænd lave det hele selv – evt. med lidt hjælp i vores supportforum. Hvis ikke, har vi nu en liste over bureauer, der kan hjælpe.

2 tanker om "WordPress er bedst til blogs"

  1. Anna

    hvordan finder man nogen man kan spørge om hjælp vdr. wordpress blogs? jeg kan nemllig ikke finde ud af at add'e andre blogs til min blog? altså sådan at andre folk kan se hvilke andre blogs jeg læser dagligt.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *