Oplæg på DrupalCamp Copenhagen

Morten fra DrupalCamp Copenhagen har sprugt mig, om vi ville holde et oplæg om WordPress. Og det vil vi selvfølgelig gerne.

Jeg har selv meldt mig som frivillig (han giver øl), men jeg vil ekstremt gerne have en eller to mere med. Og det er her DU kommer ind i billedet. Er du en snas sej til WordPress? Er du i København i weekenden 22.-24. maj? Har du lyst til at nørde, hygge og battle lidt med en flok med Drupal-coignisseurs? Og kan du klare det på engelsk? Så skal du melde dig til at hjælpe mig med det.

Jeg regner med, at det bedste team vil bestå af to eller tre personer. Men alle der har lyst, skal meget gerne melde sig klar. Så forsøger vi at stille et hold, hvor der er folk, der ved noget om både blogging, WP-udvikling, usability, Open Source og som kan finde ud af at lave en r0cking sej præsentation.

Kommenter nedenfor, hvis du har lyst. Skriv en direkte besked på Twitter til @wordpressdk, hvis du har lyst. Eller send mig en e-mail på rcn@wordpress.dk, hvis du har lyst.

Husk i øvrigt også, at Drupal er helt enormt fantastisk til en masse ting, så tag med på DrupalCamp, selv om du ikke holder oplæg. Det bliver cool!

Go!

7 tanker om "Oplæg på DrupalCamp Copenhagen"

 1. morten.dk

  Det bliver monster cool og hvis i er smart så stiller i med 2 mand til bord fodbolden så kan vi engang få alle få afgjort at Drupal er mægtig … og alt det der 😉

  Svar
 2. René Forfatter

  Haha. Jeg vil gerne med som 23. reserve eller lignende. Jeg er endnu værre til bordfodbold end til den rigtige udgave.

  Svar
 3. Frank

  Well, its like, "Hey, we're the cool guys! Tell us how to attract those users, and so get lost…"
  Hmm, being an active WordPress community member, and a wannebe Drupal for real business sites user, I must tell, the difference is ease of use and the WordPress open community. No strings attached, and silly me will get a decent answer in a WordPress community. I dear not write a silly question , so i stick to other communities. Better live than get stabbed. Okay, drupal.org is open, if you're an engineer or something. The rest, including Drupal Denmark, is quite cumbersome (leaving Morten out). Most of the guy's at Drupal are quite busy. Maybe sometime, I the time to use Drupal for something great.

  /Frank

  Svar
 4. morten.dk

  Hey drenge og piger
  Bare lige sige tak for at i steppede op og uddelte slag til os det var superfedt 🙂

  I siger bare til når vi skal vise jer hvordan man laver et rigtigt cms 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *