WordPress til Android

Så kom der også en WordPress-app til Android. Den er på ingen måde lige så veludviklet som app’en til iPhone, men det er dejligt at se, at der nu endelig er en officiel WordPress-app. Hvis du besøger WordPress.dk fra din Android-telefon, kan du hente WordPress-app’en på Android Market direkte herfra.

Jeg er især vild med kommentar-notifikationerne, som ikke fandtes i min hidtidige yndlings-blogging-app til Android, wpToGo (WordPress-app’en er rent faktisk en nyere udgave af wpToGo). App’en virker på selvinstallerede WordPress-verioner fra 2.7 og nyere og til alle WordPress.com-blogs.

3 tanker om "WordPress til Android"

 1. Frank

  Hej

  Fed side du har.
  Linket til “WordPress-app’en på Android Market” er død. Har prøvet at hente det fra market, men kan ikke få det til at virke. Hvad kan jeg have gjort forkert. Den spørger efter brugernavn og password ikke url.

  håber du kan hjælpe

  Frank

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *