WordCamp Denmark 2010 – nu med officiel side

Som René så rigtigt skrev i en kommentar, så kunne vi bare spørge Maya Desai efter subdomænet ‘denmark’, som i ‘denmark.wordcamp.org’. Som sagt så gjort. Så fik jeg samtidig gjort WordPress-kernen opmærksom på vores WordCamp. Maya skriver i øvrigt, at hvis der kommer en fra Automattic, så skal vi ikke bekymre os om udgifterne til transport, ophold osv.

Jeg har tilladt mig lige at fylde lidt indhold på siden.

Det er jo alt sammen lækkert, men nu står vi i den situation, at vi både har ‘wordcamp.dk’ og ‘denmark.wordcamp.org’. Skal vi lade den ene adresse pege på den anden eller bruge dem begge på hver sin måde? Nogen bud?

Jeg har en ide om, at vi kunne bruge http://denmark.wordcamp.org som den officielle side. En slags online flyer for arrangementet. Også fordi det er den hostede .com-udgave af WordPress, der bruges, så det er lidt begrænset, hvad man ellers kan lave af narrestreger.

Adressen wordcamp.dk kunne så bruges mere som et arbejdsredskab. Det kunne f.eks. sættes op med miniblogger temaerne Prologue eller P2, hvor forslag kan smides op til diskussion, muligheder og begrænsninger kan vendes og det kan annonceres en forelæser har givet sit tilsagn om at komme, en ny sponsor er i hus, eller noget andet falder på plads. Kort sagt, alt hvad der foregår bag kulisserne, indtil det hele går i gang. Man kan også sige, at wordcamp.dk er mødet og denmark.wordcamp.com er referatet fra mødet.

Men det kunne også blive noget rod med to sider og evt. diskussion og planlægning kan princippet også foregå her eller i forrummet eller et tredje sted.

Hvad sige I andre?

En tanke om "WordCamp Denmark 2010 – nu med officiel side"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *