Godt nyt fra Automattic

Folkene bag wordpress.com, Automattic, har lige ansat to meget gode mennesker. To personer, der nu på fuld tid kan hjælpe med at udvikle til WordPress.

Ian Stewart

Ian Stewart er manden bag temaet Kirby, som bliver det nye standardtema med næste udgave af WordPress (Kubrick burde have været skiftet ud for et par år siden). Men ikke nok med det. Han er også manden bag et af de bedste tema-frameworks derude. Det hedder Thematic og alle hans child-themes er nu gratis at hente. Og ikke nok med det. Hans blog, Themeshaper, bliver det nye hjem for et hold af temaudviklere hos Automattic. Det er suverænt gode nyheder, for det er lige nøjagtig temaer, der i nogle år har været den manglende ting fra WordPress’ side. Jeg ser det her som endnu et skridt imod at blive et af de bedste CMS’er i verden, hvor der ikke blot er fokus på blogging, men også klassiske websites (fx Magazine Themes) og sociale netværk (BuddyPress Themes).

Viper007Bond (Alex)

Viper007Bond er også blevet fastansat hos Automattic. Viper007Bond står bag Vipers Video Quicktags, hvoraf den væsentligste del nu er blevet en del af core. Så det er ham, I kan takke for, at I bare kan sætte en YouTube-url ind i et blogindlæg og vupti, så er videoen embeddet. Han har også lavet WordPress Admin Bar, YOURLS og mange flere rigtig gode plugins. Væsentligst af alt betyder det derfor, at vi kan regne med, at hans seje plugins bliver ved med at leve. Og at fokus igen bliver øget på ting rundt om core. Jeg har været lidt bange for, at hans plugin-skills skulle forsvinde fra communitiet, lige som Lester Chan/GaMerZ. Det sker efter alt at dømme ikke nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *