Justin Tadlock kommer til WordCamp Denmark

Nykredit har valgt at sponsere vores keynote speaker og Justin Tadlock har takket ja til dette ærefulde hverv. Ydermere skal han tale på dagen, hvor den længe ventede WordPress 3.0 udkommer. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at få tilmeldt sig WordCamp Denmark 2010.

Tilmeldinger
I løbet af kun én uge, er der allerede 53 personer, som har tilmeldt sig WordCamp Denmark. Til den beskedne sum af 100 kroner får man, foruden to dage i andre interessante WordPresseres selskab, et flot program og forplejning.

Kom ud af starthullerne, jo flere vi bliver desto sjovere får vi det.

Sponsorer
Det har fra starten været meningen at arrangementet bare skal gå i nul. Det gør det også, men som det ses på sponsorsiden, så er der nogle ting, der vil kunne gøre arrangementet mere helstøbt. Vi kunne godt tænke os at producere nogle t-shirts, samt nogle tryksager. Men det er da ting, der falder ind der falder ind i kategorien ‘nice to have’ mere end ‘need to have’.

Vi fik nogle bud på fire firmaer som bruger WordPress fra Thomas Clausen: Novozymes, Friis & Company, Creuna og Urban. De blev kontaktet og Creuna har meldt tilbage, at de eventuelt vil sponsere drikkevarer. Så let var det. Så kom gerne med bud på flere firmaer, der bruger WordPress, så hiver vi fat i dem.

Keynote speaker
Hvis alt falder på plads, så vil arrangementets keynote speaker, som nævnt, blive Justin Tadlock. Igen tak til Thomas for det. Han og Nykredit er ved at sætte det i stand. Hvis vi kunne finde endnu en stor-sponsor, så vil vi måske kunne få en flot keynote til søndagen også.

Således opløftet er der kun ét at gøre:

Tilmeld dig WordCamp Denmark 2010

2 tanker om "Justin Tadlock kommer til WordCamp Denmark"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *