WordCamp – tiden nærmer sig

Så er det tid til endnu en status på WordCamp Denmark.

Der er nu 71 tilmeldinger, og det er faktisk udmærket. Vi har hele tiden håbet på at lande mellem 50 og 100, så det er fint. Og der kommer sikkert også lige et par stykker i sidste øjeblik. Du kan i øvrigt stadig tilmelde dig.

Det er dog ikke alle, der har betalt, og det vil vi kraftigt opfordre jer til. I kommer til at betale ved indgangen uanset hvad, men det vil vi gerne undgå, da er besværligt og tager tid. Tid vi hellere vil bruge på at networke, hænge ud og tale WordPress. Det er jo det, som det handler om.

Programmet
Programmet er klart, men vi rykker nok en smule rundt på modulerne. Der mangler et oplæg, der skal være der samtidigt med Julia lørdag formiddag. Det bliver nok ‘WordPress som cms’ og herunder top ti plugins. Men, som sagt, så kan det justeres en smule.

Sponsorer
De står ikke just i kø, men vi har fået en mere, der sponserer gaver til oplægsholderne. Det drejer sig om Copenhagen Nonsensus. Tak for det.

Hjælpere
På selve dagene kunne Brian og jeg sikkert godt bruge et par ekstra hænder. Der er selvfølgelig de helt lavpraktiske ting, såsom at hjælpe med registrering og velkomst, tilslutte en forlængerledning, få genfyldt kaffe og vandkander løbende og den slags det handler om. Så er der den lille og spændende opgave i at skrive til http://denmark.wordcamp.org, når det hele kører og uploade billeder og video, hvis nogen har lyst til det.

Følgende har tidligere sagt, at de kunne tænke sig at give en hånd med: Karen Mardahl, Grosen Friis  (praktisk, billetter, markedsføring, video), Morten Høybye, Steffen Jørgensen, Lars Bachmann, Carsten Riis (foto), Lisa Risager (denmark.wordcamp.org opdatering), Tim Holmvard (lokalt).

Andre skal være velkomne til at melde sig. Jeg kunne måske bruge et par ekstra hænder til opstilling og den slags om fredagen. Samt teste wifi. Men mere om det følger i det næste indlæg, der kommer i næste uge. Det vil handle om, hvordan tingene kommer til at foregå i praksis.

En tanke om "WordCamp – tiden nærmer sig"

  1. Karen

    Glæder mig! Jeg vil ikke give kun en hånd, jeg vil give to! 🙂 Kan også komme til opstilling og den slags om fredag.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *