3.0.1 på dansk er på vej

Første sikkerhedopdatering til WordPress 3.0 er frigivet. Der er ca. 250 tekststrenge, der skal oversættes, så realistisk set tager det nok et par dage at få dem på oversat. Så skal pakken lige testes inden frigivelse, men senest i slutningen af næste uge burde den være klar.

Jeg vil tro, at du kan opdatere med den engelske version, hvis du er nervøs for sikkerheden. Hvis nogen gider teste det og melde tilbage, så vil det være meget værdsat. Visse dele af WordPress vil så ikke være oversat, men det vil de blive, når du genopdaterer til dansk senere.

Jeg havde håbet på, at Multisite-strengene var klar på nuværende tidspunkt, men sådan skulle det ikke være. Som tidligere nævnt er man nødt til at have en testinstallation at kikke på, hvis oversættelsen ikke skal være det rene gætværk. Det er er selvfølgelig ikke et problem med en testinstallation, men Multisite er vist ukendt territorium for de fleste med en masse nye og uvante termer.

Jeg har tænkt mig at afsætte minimum en time dagligt til at få den Multisite-pukkel afviklet. Så Multisite  (forhåbentlig) også er oversat til dansk i WordPress 3.0.2-pakken.

Derudover arbejder Thomas Clausen og jeg på en generel opdatering og omstrukturering af wordpress.dk. Det er meget tiltrængt. Mere om det senere.

13 tanker om "3.0.1 på dansk er på vej"

 1. Bo Henriksen

  Hvordan kan 250 strenge tage så lang tid? – Igen den evindelige skyde gråspurve, svn, pot, pit og pande? 😀

  Svar
 2. Georg

  Jeg er ikke ganske sikker på “Now have at it”, og mine engelskkyndige familiemedlemmer var ikke 200 % sikre, selv om vi tolkede det på samme måde. Ellers tror jeg vist, det ser rimeligt ud.

  Svar
 3. Georg

  Nå, jeg oversatte alle strengene til MultiSite i Trunk, men så kommer de jo først med i 3.1. Jeg undersøger, om de kan flyttes. Det mener jeg, de kan.

  Svar
 4. Georg

  Hej igen

  Jeg kan godt eksportere MultiSite-strengene fra Trunk, men det ser ikke ud, som om jeg har import-rettigheder. Måske skal man være validator. Det er surt, hvis de ikke kan hentes ind, jeg brugte 3 timer på det. 🙁

  Svar
  1. Mark Thomas Gazel Forfatter

   Som du ser i ovenstående, som kom Georg lige ind fra siden med oversættelsen af Multisite. De skal lige valideres og så kommer de med. Derfor kommer til at tage weekenden at få det hele på plads.

   I fremtiden vil Georg selv være validator, så det ikke skal gennem mig.

   Svar
 5. Mikkel

  ok 🙂 lyder super godt.
  hvis jeg installere wordpress 3.0 DK nu, vil jeg så være i stand til at opgradere til 3.1 når 3.1 DK er udkommet?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *