Så bygger vi om på WordPress.dk

WordPress.dk trækker i nye gevanter

Så bygger vi om på WordPress.dk

Så bygger vi om på WordPress.dk (Klik på billedet for at komme til ophavspersonen på Flickr)

I forbindelse med opdateringen til WordPress 3.0, fik WordPress et nyt standard tema. Det gamle tema var udviklet af danske Michael Heilemann, men nu er det blevet sendt på pension.

Det nye standard-tema tilbyder en masse lækre features, som helt sikkert gør det værd at overveje på dit site.

Jeg har tweaket 2010-temaet her på WordPress.dk lidt, så vi på forsiden kun ser uddrag af artiklerne. Men tilgæld har jeg sørget for, at vi får vist thumbnails (hvis de er der). Det er ikke store ting, men djævlen er i detaljen 🙂

Det næste trin bliver at kigge lidt på menuen. Der trænger til at blive ryddet op.

Men kom gerne med tanker ideer og irritationer i kommentarerne 🙂

4 tanker om "WordPress.dk trækker i nye gevanter"

 1. Georg

  Ja, den er flot. Selv et “klods’et” indlæg kan være flot! 😉

  Personligt kan jeg godt lide, hvis links ikke er understreget, men blot farvet. Til gengæld kan man style dem, så de får understregning, når musen holdes over (`a:hover`). En idé eller er det bare mig, der synes, det er rigeligt med både farve og understregning? 😉

  Svar
  1. Thomas Clausen Forfatter

   Takker. Jeg er helt enig i dine link-betragtninger, det er nu rettet. Jeg tror også vi skal hav en mere neutral farve til visited (og hover) links, da det stadig er lidt farvelade, men det kigger jeg lidt på de næste par dage (forhåbentlig 🙂 )

   Svar
  2. Søren Hugger Møller

   Fordelen ved understregning er, at det er meget tydligere hvor “langt” linket er. Altså, for eksempel her i artiklen er “lækre features” et link. Men når man bare ser teksten, er det umiddelbart ikke til at se, om “lækre features” er ét link, eller om “lækre” og “features” er to separate links.

   Det er naturligvis et problem, der bliver delvist afhjulpet af, at der er understregning ved hover, men jeg synes stadig, det er værd at have med som overvejelse, sådan usability-mæssigt :).

   Ellers ser det jo godt ud 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *