WordPress Danmark – nu med udviklingsblog

Som de faste besøgende her på sitet vil vide, blev der i weekenden 12.-13. November afholdt WordCamp. Ud over at have et fantastisk arrangement, med en masse inspirerende foredrag og networking, valgte en gruppe af gæsterne, efter arrangementet, at sætte sig sammen for at snakke om, hvad der kan gøres for at skubbe WordPress DK et skridt videre. Hovedelementerne i diskussionen handlede om:

  • Bedre eksponering for WordPress professionelle
  • Gæstebloggere til denne blog
  • Oversigt over danske WordPress-blogs
  • Eksponering af plugins og temaer, der er oversat til dansk
  • Gøre det lettere for folk at hjælpe med oversættelse af WordPress og plugins
  • Showcase af danske WordPress websteder
  • Accessibility
  • Forummet

Jeg vil ikke i dette indlæg komme nærmere ind på, hvad præcist hvert element vil komme til at indeholde, da der pt. kører diskussioner og eksperimenter, hvor folk prøver at komme frem til de mest hensigtsmæssige løsninger. Til gengæld vil jeg gerne slå et slag for den nye WP-Danmark udviklingsblog. Her kan de, der er interesserede i at hjælpe med at gøre WordPress og WordPress Danmark bedre, deltage i diskussionerne om hvilken retning vi skal rykke os i, samt melde sig som frivillig, til at hjælpe med rent faktisk at få jobbet gjort!

Så kig forbi udviklingsbloggen, kom med dine gode idéer, og tilbyd en hjælpende hånd!

2 tanker om "WordPress Danmark – nu med udviklingsblog"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *