WordPress 3.4.1 er klar

Så kom WordPress 3.4.1, som er den første sikkerhedsopdatering til version 3.4. Release-noterne findes her:

http://wordpress.org/news/2012/06/wordpress-3-4-1/

Beklager forsinkelsen med den danske udgave, men det er ferietid og jeg stod med den ene fod ud af døren, da 3.4.1 blev frigivet.

Til gengæld er det en sikkerhedsopdatering og der er det med disse, at der sjældent er væsentlige ændringer i oversættelsen. Denne gang var der ingen ændringer overhovedet. Så med disse vigtige sikkerhedsopdateringer kan du altså roligt opgradere med den engelske version uden at miste noget af den danske oversættelse.

Tilbage er der ikke andet end at sige husk at tage backup af filer og database. Derudover er det også en god idé, at deaktivere alle plugins inden opdatering, og derefter aktivere dem et ad gangen.

Version 3.4.1 dukker op i dit kontrolpanel eller kan hentes her:

http://da.wordpress.org/wordpress-3.4.1-da_DK.zip

Og så er der jo dette direkte universelle link:

http://da.wordpress.org/latest-da_DK.zip

Som altid peger på seneste danske udgave af WordPress.

2 tanker om "WordPress 3.4.1 er klar"

  1. kenneth krabat

    Jeg opgraderede straks, den kom ud. Har WP på egen server. Har et langt indlæg m/ tidsrejsefilm, som jeg opdaterer, når jeg har tid. I dag, hér tre uger efter seneste opdatering, var et eller andet knækket: Alle alignments og alle billedekommentarer forsvandt. Jeg har jo kodebackup både off-line og på server, og indlæste seneste opdatering af indlægget fra 15. juli. Men selvom indlægget ikke er rørt siden den dag, og har set i orden ud siden, var koden fra dén dag knækket efter gen-publicering. Jeg har fjernet al og et enkelt , og lavet min ene tilføjelse til min filmliste i hånden off-line og nu ser det ud, som det skal igen. Men laver jeg rettelsen i WP-betjeningspanelet, knækker det igen og alle aligns forsvinder. Det samme, hvis jeg tilføjer noget fra betjeningspanelet – farve eller link eller andet.

    Nogen gode idéer?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *