Det nye standardtema – Twenty Twelve

WordPress' nye standardtema Twenty Twelve

WordPress’ nye standardtema Twenty Twelve.

Så er sløret løftet for det nye standardtema. Det følger med WordPress version 3.5, når den kommer senere på året.

http://en.blog.wordpress.com/2012/08/28/new-theme-twenty-twelve/

Som altid, så er temaet et bud på moderne, tidsvarende webdesign i forhold til behov og trends. Samtidig understøtter det alle de muligheder, som WordPress giver ud af boksen. Du vil kunne hente temaet direkte fra WordPress snart. Lige nu er det kun tilgængeligt på wordpress.org.

7 tanker om "Det nye standardtema – Twenty Twelve"

 1. Thomas Nordlund

  – er blevet henvist til “forummet” med eventuelle spørgsmål og håber det er her er rette sted: Bestilte igår webhotel hos Unoeuro og benyttede mig under bestillingen af WordPress som automatisk tilvalgsmulighed.

  Jeg kan herefter se sitets frontend via tilsendt URL, men kan ikke logge ind (i hvad, der givetvis er administrationen) via login-knappen, da jeg ikke har det brugernavn og kodeord, jeg bliver bedt om. Spørgsmål, hvordan mon jeg får fat i mine login-oplysninger? Kan nogen her hjælpe mig? (når jeg beder om nyt login-materiale acceptere/genkender wordpress ikke min mailadresse)

  Svar
 2. Sanna

  Jeg er i fuld gang med at eksperimentere med Twenty Twelve til en af mine blogge. Jeg er vild med det rene æstetiske og enkle design, som giver mulighed for at have et totalt fokus på indhold. Det er et meget brugervenligt design. Glæder mig til at se Twenty Thirteen… 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *