WordCamp Denmark 2013


Egentlig troede jeg, der skulle være WordCamp igen her i efteråret, men tiden går hurtigt og her er vi midt i efteråret. Det gør dog ikke noget efter min mening. Jeg har inden sidste WordCamp tænkt, at det var lidt i overkanten at holde det årligt. Både på grund af selve planlægningen, men også fordi et år faktisk går ret hurtigt.

Så jeg synes vi skal holde WordCamp i foråret 2013 i stedet. Så er der gået halvandet år. Det bliver lige som sidst. En hel weekend med ca. fire oplæg dagligt, dvs. i hvert fald otte i alt. Og det hele foregår i det samme lokale. Det var mere hyggeligt og ingen gik glip af noget. Men det kommer jo helt an på, hvad der er stemning for.

Næste skridt er at finde frem til en dato, og jeg skal nok komme med et par muligheder. Hvis ingen har indsigelser, så bliver det afviklet i Kulturanstalten på Vesterbro igen.

Og så kommer vi til det, som altid er den store udfordring: oplægsholderne og en spændende keynote speaker. Skal vi håbe at tredje gang er lykkens og kontakte Yoast igen? Få Joen til at hive et par kolleger fra Automattic til København? Til WordCamp Norway havde de besøg af fire fra Automattic, så det kan lade sig gøre. Det kan også være vi skal prøve noget helt tredje.

Lad os tage forslag og ideer op ovre i udviklingsbloggen. Så bliver den også brugt til noget.

12 tanker om "WordCamp Denmark 2013"

 1. Pingback: WordCamp Denmark 2013 | Cloud-os

 2. Carsten

  Well, jeg tror jeg var på vognen omkring 1.8-1.9, og så ude igen noget tid, men har de sidste par år været “back for good” 🙂

  Jeg har lige for nyligt valgt at have Genesis som platform, og udvikle derfra, og synes det kunne være super interessant at høre nogle af de virkelige “hajer” i denne verden strø lidt “perler” for os 😉

  Hvad vil prisen ca. være på for det hele ??

  Svar
 3. Aleksander Hansson

  Jeg er gode venner med dem fra PageLines. Jeg ved at en del af dem bor i Europa og jeg kan da snakke med dem om de har lyst til at dukke op.

  Jeg kontakter dig Mark når jeg har talt med dem.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *