WordPress 3.5 er klar

Version 3.5 er opkaldt efter trommeslageren Elvin Jones.

Så runder WordPress et af de skarpe hjørner igen. Version 3.5 blev klar med kun en håndfuld dages forsinkelse. Den er opkaldt efter Elvin Jones. Tak til holdet og særligt til tovholder Andrew Nacin, der ikke har sovet meget den sidste uge. Her er det officielle blogindlæg om version 3.5.

Billedhåndtering og gallerier
Nyeste WordPress byder på en meget bedre håndtering af billeder og andre medier. Særligt den efterfølgende håndtering, hvor du med træk-og-slip kan oprette og redigere dine gallerier.

Retinavenligt
På æstetiksiden kan nævnes, at WordPress nu ser toplækkert ud på alle platforme og i alle opløsninger, idet administrationen har fået løft med ikoner i høj opløsning, der står knivskarpt altid.

Nyt standardtema
Det nye standardtema Twenty Twelve har været tilgængeligt i et stykke tid og nu er det en del af installationspakken sammen med Twenty Ten og Twenty Eleven. Twenty Twelve udmærker sig ved at være et mere blank lærred, som du selv nemt kan indrette, f.eks. med et headerbillede, men det er helt op til dig.

Husk backup
Som altid så skal du tage nogle fornuftige forholdregler inden du opdaterer. Siden det skal gøres hver gang, har vi skruet denne lille guide sammen:

http://wp-danmark.dk/backup-af-wordpress/

God fornøjelse med WordPress 3.5.

En tanke om "WordPress 3.5 er klar"

  1. Anders

    Jeg er virkelig nede med den nye update – særligt det nye theme, som er ret stilet. Det er lidt nemmere at gøre pænt i forhold til Twenty Eleven, hvor man skulle kæmpe lidt mere for det 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *