Meetup vel overstået

Mandag den 27. maj holdt vi et københavner-meetup i Studenterhuset. Sammen med resten af verden fejrede vi WordPress’ 10 års fødselsdag. Der var ca. 20 fremmødte og jeg tog et par snapshots (se længere nede).

James Bonham administrerer den københavnske meetup-gruppe og vi aftalte, at mødes en gang om måneden. Der var enighed om, at den sidste mandag i måneden passede meget godt, og så er det nemt at huske.

Formen til meetup vil være uformel, men vi vil prøve at lade dem centrere om bestemte emner (plugins, temaer, multisite osv.). Det vigtigste er dog, at alle kan møde op uden forudsætninger overhovedet og blive klogere på WordPress og få hjælp til at komme i gang eller med noget, der driller. Så få meldt dig til meetup-gruppen og hold øje med næste meetup.

IMG_3178

Lisa og Jesper.

IMG_3177

Nana og Patrick.

IMG_3176

Lucas og Oliver.

IMG_3175

Oliver og Thor.

IMG_3172

Kåre og Lasse.

IMG_3171

James, Casper, Annette og Jesper.

IMG_3169

Annette og Jesper.

IMG_3168

Kåre og Lisa.

IMG_3167

Lasse og …

IMG_3166

James og Casper.

Alle fotos: Mark Thomas Gazel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *