Nyt design i WordPress’ administration

Der er mange grunde til WordPress’ succes. En af de væsentligste, i mine øjne, er design og brugervenlighed.

Heldigvis arbejder udviklerne af WordPress altid målrettet på at gøre WordPress nemmere og mere lækkert at bruge. Derfor har de nu lavet et nyt design af WordPress’ administration.
new-wordpress-dashboardDet er lidt mørkt, men fokus har været flat design, Open Source skrifttyper og så er det hele i responsive design. Så alle ikoner er tegnet på ny og skrifttypen er Opens Sans af Steve Matteson. Og det ser godt ud på både pc, telefon og tablet.
new-wordpress-iconsIndtil videre er det hele bare noget, du kan prøve (og i øvrigt har kodenavnet MP6), men mon ikke det bliver fuldt implementeret snart. Indtil videre kan du tilvælge det, hvis du har konto hos wordpress.com eller ved at bruge dette superhemmelige plugin. Schyyy! (bruges på eget ansvar). Matt Thomas har skrevet mere om det nye design.

2 tanker om "Nyt design i WordPress’ administration"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *