WordPress 3.8.1 status

Jeg har været lidt ramt af jetlag, så den danske WordPress 3.8.1 “pakke” har jeg ikke lige kunnet overskue. Den pakke skal selvfølgelig laves og bliver det i aften, hvis alt går vel.

Husk dog på, at 3.8.1 er en sikkerhedsopdatering, og der er ingen ændringer i sprogstrengene, så US (engelsk) er lige så god som den DK, der kommer. Derudover så er de fleste installationer blevet opdateret automatisk.

Husk også på, at kernekoden i både danske og engelske versioner er helt ens. Kun filerne i wp-content/languages gør din installation dansk. Man kan sige, at sproget hægter sig på kernen, alt efter hvilket sprog du har valgt i wp-config.php.

Derudover har jeg ventet på dette:
http://make.wordpress.org/polyglots/2014/01/28/several-projects-are-in-need-of-updates/#comment-249743

Hvilket betyder, at Andrew Nacin m.fl. først for nyligt har lavet en 3.8.x gren. Det er det “pakkes” laves fra. Denne gør det nemmere for en ikke-koder som mig ikke at kvaje mig og skulle forholde mig til builds o.lign., når jeg laver den danske pakke. Selve oprettelse af pakken er mindre, men lidt tidskrævende arbejde med upload til SVN, test og endelig frigivelse.

Hvis alt går vel kommer der en dansk pakke i aften. Jeg har lavet en udmelding her tidligere:
https://www.facebook.com/WordPressDanmark/posts/482281448546870

Men det er selvfølgelig lige i underkanten i forhold til information og igen undskylder jeg med at jetlag og alm. hverdag har presset mig lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *