WordPress 4.1 – Dinah

dinah-washington

WordPress 4.1 er opkaldt efter jazzsangerinden Dinah Washington.

Så fik vi WordPress 4.1 i julegave. Den danske udgave krævede, at der blev oversat ca. 100 strenge, og så vidt jeg kan se, så har Joachim Jensen oversat broderparten af disse. Tak for det.

Dinah
WordPress 4.1 er navngivet efter jazzsangerinden Dinah Washington.

Twenty Fifteen
Det er blevet tid til et nyt standardtema, der selvfølgelig hedder Twenty Fifteen. Denne gang er der er fokuseret på blogging. Derudover er temaet super minimalistisk. Ingen overflødige grafiske elementer og den slags. Du kan dog tilrette det med farver. Du kan også smide et billede på, men som en pudsigt detalje placerer billedet sig på højkant uden til venstre og ikke i sidehovedet.

Distraction-free writing
Eller Distraktionsfri skrivning, som det er blevet til på dansk. Ikke en smuk betegnelse. Indrømmet. Jeg tænker på det som zen-skrivning. Det er blevet bedre og selvom værktøjslinjer mm. forsvinder, når du bruger det, er de nu nemmere at få frem igen og tilgå. Det er i hvert fald tanken.

Auto-update
Ellers kører autoupdate jo derudaf. En virkelig fantastisk funktion i mine øjne. Så hold øje med om ikke din installation bliver opdateret snart.

2 tanker om "WordPress 4.1 – Dinah"

 1. Stegemüller

  Hej

  Vis jeg henter WordPress 4.1. fra jeres side er den så på dansk. Det undrer mig at siden, man skal hente fra er på engelsk, og jeg vil jo helst ikke lave noget forkert.

  Venlig hilsen en glad WordPress-bruger.

  Hanne

  Svar
  1. Mark Thomas Gazel Forfatter

   Ja, den er på dansk. Det er faktisk kun nogle enkelte filer, der gør den dansk. Siden version 4.0 har du faktisk kunne slå dansk sprrog til under Indstillinger > Generelt senere.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *