WordPress 4.5 – Coleman

1170-004-50171cbc

WordPress 4.5 er opkaldt efter temorsaxofonisten Coleman Hawkins.

Denne version af WordPress er navngivet efter saxofonisten Coleman Randolph Hawkins.

Genveje i editoren
Der er tænkt en række genveje ind i editoren, så du nemmere kan skrive og formattere din tekst samtidigt. Eller indsætte et link. Og det kan også være et intern link, som du kan søge frem, mens du opretter linket. Der er også genveje til f.eks. overskrifter en vandret linje (hr) og meget mere. Jeg vil ikke liste alle genveje, men der er en liste med dem alle.

Tilpasser med mobilvisning
I tilpasseren kan du se hvordan dit websteds udseende vil være på både mobil, tablet og pc.

Upload favicon
I tilpasseren kan du nu også uploade dit favicon. Hvis temaet understøtter det. WordPress kalder det Webstedikon. Det er det lille ikon på 16×16 px, der vises i adresselinjen på browseren og på fanerne.

Husk at tage backup inden du opdaterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *